Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 28 feb. 2022

Yspeert advocaten

Yspeert wachtkamer

Meerdere vestigingen, persoonlijke login op de wifi, én een back-up verbinding in een prachtig nieuw kantoor. Stabiel en veilig internet: wij mochten het voor regelen voor Yspeert advocaten.

Dit is Yspeert

Het van origine (1956!) Groningse advocatenkantoor Yspeert heeft ondertussen vestigingen door heel Noord-Nederland. Het al maar groeiende team brengt een vooruitstrevende en onderscheidende visie in de advocatuur sector: door écht maatschappelijk betrokken te zijn en procesgericht te denken bieden ze bedrijven, overheden en instellingen hoogwaardige juridische oplossingen.

Hoogwaardige juridische oplossingen vragen om hoogwaardige internetoplossingen. In 2019 stond er een grote verhuizing op de planning, en wij mochten ervoor zorgen dat het internet een dikke upgrade zou krijgen. Yspeerts ultieme internet wens? Het internet probleemloos ‘verhuizen’ naar het nieuwe pand, zodat 50+ advocaten direct na de verhuizing ongestoord online verder kunnen werken.

Wens: de internet verhuizing naar het nieuwe pand uit handen geven, zodat 50+ advocaten na de verhuizing direct en ongestoord online kunnen werken.

Recht op stabiel en veilig bedrijfsinternet

Veel advocaten betekent een hoop (vaste) werkplekken met bijbehorende bedrade devices, zoals computers en telefoons. En bij een kantoor met vaste werkplekken ligt de focus niet volledig op draadloos internet (wifi). Advocaten moeten te allen tijde stabiel internet hebben vanaf hun werkplek en veilig in kunnen loggen op een beveiligd netwerk. Je wilt dan vooral een stabiel netwerk dat op de juiste manier door het pand is verspreid en verdeeld. En een bedraad netwerk is eenmaal altijd stabieler dan draadloos.

Een combinatie van bedraad en wifi zorgt ervoor dat iedereen in het pand altijd stabiel internet heeft.

Maar ook de gangen, vergader- en openbare ruimtes moesten worden voorzien van internet. Hiervoor legden we een draadloos netwerk en gastnetwerk aan, zodat alle 50+ advocaten en gasten te allen tijde gebruik maken van een stabiele en betrouwbare verbinding, overal in het pand.

Greatwaves x Yspeert

Niemand houdt van verhuisstress! Met onze verhuisservice zorgen we voor een tijdige voorbereiding. Een paar maanden voor de verhuizing namen we het migratietraject van de internetlijnen op ons, zorgden we voor een passend internetabonnement op de nieuwe locatie en we regelden alle communicatie met de internetleverancier. Binnen 2,5 dag installeerden we apparatuur en hardware, voerden we pre-tests uit en werd de definitieve internetoplossing opgeleverd.

We zorgden voor een naadloze aansluiting van het netwerk op het telefoniesysteem en een betrouwbare koppeling met het datacentrum. Met als kers op de taart een persoonlijke login voor veiligheid en een back-up verbinding voor continuïteit. Om Yspeert nog meer (sorry voor het kleffe woord) te ontzorgen, namen we ook het contractbeheer over. Resultaat: nog voordat een advocaat voet zette in het nieuwe pand, werkte het netwerk zorgeloos als een tierelier!

Recht zo die gaat

Yspeert is nog lang niet uitgegroeid. Ook de locaties Drachten en Emmen werden voorzien van goed internet. Door onze eigen hardware en software te installeren op alle locaties, zorgen we ervoor dat alle drie de netwerken communiceren met hun overkoepelende cloud-omgeving. Zo heeft Yspeert straks drie autonome werkomgevingen die samen kunnen werken in de cloud. Awesome! En vragen over een technische oplossingsrichting of connectiviteit eisen? Dan worden wij aan de mouw getrokken.

Naar overzicht

Lees verder...

Tips
Afbeelding bij artikel Zakelijk glasvezel leveranciers vergelijken in 2022

Wouter Zijlstra22 mrt. 2022

Zakelijk glasvezel leveranciers vergelijken in 2022

We vergeleken de beste zakelijk internetproviders anno 2022: hoe ze van elkaar verschillen en welke leverancier passend is voor welke bedrijfsomvang. Lees meer

Klantcases
Afbeelding bij artikel IW Nederland: wifi die staat als een school

Katja Poltavets1 mrt. 2022

IW Nederland: wifi die staat als een school

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij regelden een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving. Lees meer

Techniek
Afbeelding bij artikel Review WiFi 6E: 6Ghz wifi uitgelegd en getest

Wouter Zijlstra8 feb. 2022

Review WiFi 6E: 6Ghz wifi uitgelegd en getest

Voor het eerst sinds 2009 zet wifi een enorme stap voorwaarts: 9x sneller draadloos internet! Wij kochten de eerste zakelijke wifi 6E zender om deze techniek in de praktijk te testen. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69