BackgroundPurple.png

Wifi hotspot voor elk festival

 

Tegenwoordig schieten de muziek-, fashion- en foodfestivals als paddenstoelen uit de grond. Organiseer jij binnenkort een festival? Als je verstandig bent, zorg je voor knettergoed wifi. Hiermee vergroot je niet alleen de technische mogelijkheden van het festival, maar zorg je er tevens voor dat je evenement gepromoot kan worden op social media. Dus, heb je interesse in een krachtige wifi hotspot voor de productie of de bezoekers? Wij regelen festival wifi voor grote én kleine festivals in heel Nederland.

 
 

Tijdelijke festival wifi voor een efficiënte productie

Bij het organiseren van een festival is je production office voor een groot gedeelte afhankelijk het wifinetwerk. Zij gebruiken de wifi onder andere voor onderstaande activiteiten:

  • Backstage wifi voor artiesten en crew

  • Mobiele pinautomaten

  • Online kaartverkoop en kaartcontrole

  • Pin in het gebouw

  • Livestreams

  • Updates op social media

Kortom, goede festival wifi zorgt ervoor dat de crewleden hun werk kunnen doen en dat het festival efficiënt verloopt.

Festival.gif
 Festival wifi voor blije bezoekers

Ken je dat probleem? Je gaat op een druk festival naar de wc en raakt daardoor je vrienden kwijt. Zonder wifi is het lastig om ze terug te vinden. Of je wil een filmpje van een gaaf concert delen met vrienden, maar komt niet verder dan een foutmelding. Zó vervelend als je wifi – of beter gezegd, het gebrek eraan – de batterij van je telefoon leeg trekt…

Met onze tijdelijke festival wifi hoeven jouw bezoekers zich nooit meer druk te maken over dergelijke wifiproblemen. Ze kunnen ongelimiteerd appen, snapchatten, videobellen: wat ze maar willen. Een online bezoeker is een blije bezoeker, en daar word jij dan weer blij van. Toch? Bovendien zie je met het dashboard van Greatwaves in een oogopslag hoeveel mensen er met het wifinetwerk verbonden zijn en waar zij zich bevinden.

 


Wifi pinapparaat voor een cashless festival

Het is ouderwets om op festivals met cash te betalen. Bezoekers gaan er steeds vaker van uit dat ze draadloos kunnen betalen. Hoe kun je aan hun verwachting voldoen? Door de festivalbetalingen te laten verlopen via een mobiel pinapparaat dat op wifi werkt. Beter gezegd, ijzersterke wifi die zonder pardon duizenden betaaltransacties verwerkt. Wij kunnen de wifi infrastructuur op zo’n manier aanleggen, dat jouw festival volledig cashless wordt. Wel zo duurzaam!


 

Wij regelden wifi hotspot voor de volgende festivals:

 

Welcome to the Village

Startup weekend Groningen

 

Heb jij een wifi hotspot voor jouw festival nodig? Wij zorgen ervoor dat jouw festival wifi iedere bezoeker bereikt, tot in de kleinste uithoek van het festivalterrein. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul het formulier in of bel ons op: 050 211 24 69