Geweldig wifi voor bedrijven
 

Geweldig wifi
voor bedrijven

 
 
Greatwaves-Header_V06.jpg

Meer dan 50 bedrijven gingen je voor

Goed internet, overal

Je bent toe aan Greatwaves


Greatwaves realiseert superstabiel en waanzinnig snel internet op de werkvloer. Of het nou gaat om een kantoor, fabriek, magazijn, de niet te onderschatten bedrijfskantine... of alles bij elkaar.

Bedrijfswifi zonder vertragingen, zonder storingen en zonder zorgen. Het kan ├ęcht.

 
Goed internet, overal
 
 
 

Snel, betrouwbaar en veilig

Daar denken wij aan bij wifi

 
 
Chill.png

Van badwaves naar Greatwaves

Ga van 'Ben jij aan het downloaden ofzo?' en 'Wat is wifi weer traaaag' naar waanzinnig snel en superstabiel internet. Greatwaves is er voor alle bedrijven die superieur internet willen, bedraad en draadloos. Voor nieuwbouw, verbouw en ombouw van je huidige netwerk.

Peace.png

Alles wat erbij hoort

Greatwaves gaat door het vuur voor je wifi. We trekken de kabels en stoppen ze briljant weg. We voorzien in de apparatuur en hangen die op. We meten, optimaliseren, meten na en verbeteren door. Totdat alles feilloos werkt - en je bedrijf geweldig wifi heeft dat niet meer stuk kan.

Heart.png

We verslaan het storingsmonster

Op ons overzichtelijke storingsdashboard zie je altijd wat er aan de hand is. Of eigenlijk: wat er aan de hand was zonder dat je het door had. Want dankzij onze backup ben je altijd online. En mogelijke problemen pakken we preventief aan. Wie investeert in geweldig wifi, krijgt geweldig wifi.

 
 
BackgroundPurple.png
 

Klaar om te surfen?

Wax je plank en neem contact op! Voor ons is geen mission impossible.

 
 
Surfplank.png