Ons team

Zit voor jullie klaar om je internet “next level” te maken. En de paarse krokodil? Die blijft veilig op kantoor.
Liever bewegend beeld bij wie je spreekt? Bekijk onze vlogs
Wouter Zijlstra

Wouter Zijlstra

Begon Greatwaves ooit als Wouter wifi. Houdt zich inmiddels vooral bezig met marketing, verkoop, techniek, boekhouding, HR, juridische zaken, inkoop, financiën en alle overige dingen die moeten gebeuren.

Thomas Geersing

Thomas Geersing

Wie is toch die man die met een kabeltang rondloopt? Oppernerd van Greatwaves is zijn onbetwiste titel. Noem hem vooral geen CTO maar gewoon Thomas, zo gewoon gebleven die man.

Eric Zwiep

Eric Zwiep

Eric ademt netwerken, luncht wifi en neemt voor het slapen gaan nog een kopje glasvezel thee. Super secuur én altijd in voor een klusje.

Justin Matulessy

Justin Matulessy

Justin is de salestijger van Greatwaves, maar dan eentje die niet bijt. Zijn prooi? Mooie opdrachtgevers binnen halen op basis van kennis en ervaring bij klanten die het essentieel vinden altijd online te zijn.

Werken bij Greatwaves

Kunnen wij wel een beetje jou gebruiken?

Gaat je hart sneller kloppen van baanbrekende downloadsnelheden? Word je, net als wij, warm van snaarstrak ingerichte kabelkasten? Wil je meehelpen bouwen met de slimste wifi-zenders in de industrie? En ga je ook graag tot het uiterste voor de klant? Dan wordt het hoog tijd om te zien of we klikken.

Neem contact met ons op

Meer zien van Greatwaves?

Check onze Instagram! Of wil je in person met ons kletsen? Je bent welkom voor een kopje koffie of een biertje uit onze kantoortap!

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69