Ons team

Zit voor jullie klaar om je internet “next level” te maken. En de paarse krokodil? Die blijft veilig op kantoor.
Liever bewegend beeld bij wie je spreekt? Bekijk onze vlogs
Wouter Zijlstra

Wouter Zijlstra

Begon Greatwaves ooit als Wouter wifi. Houdt zich inmiddels vooral bezig met het ondersteunen van het team, marketing en verkoop. Dol op techniek, maar mag er inmiddels niet al te veel meer aanzitten ;-).

Thomas Geersing

Thomas Geersing

Wie kent onze Thomas niet? Van systeemplafond tot die-hard network engineering. Redundante firewall clusters of super snelle accespoints; Thomas is dól op techniek. Tevens ook de brouwer van ons eigen speciaalbier, Pimpelpaars!

Eric Zwiep

Eric Zwiep

Eric ademt netwerken, luncht wifi en neemt voor het slapen gaan nog een kopje glasvezel thee. Super secuur én altijd in voor een klusje.

Justin Matulessy

Justin Matulessy

Justin is de salestijger van Greatwaves, maar dan eentje die niet bijt. Zijn prooi? Mooie opdrachtgevers binnen halen op basis van kennis en ervaring bij klanten die het essentieel vinden altijd online te zijn.

Jesper Hoiting

Jesper Hoiting

Jesper is het liefste op pad en aan de klus met het bouwen van geweldige wifi netwerken. Zie je deze kerel dus in een paarse bus van ons het land touren? Zwaai dan even, vind hij mooi.

Cris Wouters

Cris Wouters

Onze Cris zorgt er met veel trots voor dat het elke dag op ons kantoor Greatspace netjes en schoon is. En een kopje koffie of een verse gevulde koek van de bakker? Die lust hij graag! Zo fijn dat Cris er is.

Joris Vooijs

Joris Vooijs

Of het nu een systeemplafond is of een industrieel kantoor, Joris voelt zich thuis bovenaan een ladder én met een wifi zender in zijn hand. In het weekend te vinden op z'n longboard.

Ynte de Wolff

Ynte de Wolff

Wie is toch degene die deze website bouwde én er voor zorgt dat ons storingsdashboard mooi smoelt? Het is onze favoriete Fries Ynte! Dagelijks gebruiken we met veel plezier de awesome software die Ynte voor ons maakt.

Werken bij Greatwaves

Kunnen wij wel een beetje jou gebruiken?

Gaat je hart sneller kloppen van baanbrekende downloadsnelheden? Word je, net als wij, warm van snaarstrak ingerichte kabelkasten? Wil je meehelpen bouwen met de slimste wifi-zenders in de industrie? En ga je ook graag tot het uiterste voor de klant? Dan wordt het hoog tijd om te zien of we klikken.

Neem contact met ons op

Meer zien van Greatwaves?

Check onze Instagram! Of wil je in person met ons kletsen? Je bent welkom voor een kopje koffie of een biertje uit onze kantoortap!

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69