GREA WIFI ZENDER.png
 
 

Talk nerdy to me


Waarschuwing: Hieronder vertellen we in technische taal wat we doen

Oké, hier gaan we. Even wat technische feitjes. Op dit moment hebben we 50+ klanten met duizenden gebruikers waarvoor we het internet regelen. Ons snelheidsrecord is een lokale speedtest van 1150mbit over 5ghz wifi ac. Onze apparatuur is high-end en we leveren standaard 3 maanden garantie op onze diensten.

Voormeting? Natuurlijk. Internetlijnen? Regelen we. Firewall? Lusten we rauw. Switches? Vinden we heerlijk. 

We plaatsen wifi kastjes zo veel mogelijk uit het zicht en plaatsen deze op de perfecte plekken die onze berekeningen laten zien. Zo weten we dat je netwerk perfect in orde blijft voor de komende jaren. Kabels trekken we het liefst zelf en we werken ze extragratis mooi voor jullie weg. Je kunt een broodje eten vanaf onze patchpanels (niet dat we dat doen natuurlijk) en kabelmanagement is onze zaterdagmiddaghobby. 

Nadat we alles hebben geïnstalleerd doen we een nameting om te checken of alles picobello in orde is. Vervolgens doen we ons huiswerk en leveren we een netwerkdocumentatie op die je bij een willekeurig ICT-bedrijf kunt inleveren. Want hoe zelfverzekerd we ook zijn over onze geleverde diensten en kwaliteit; je moet van ons af kunnen komen. Vinden we. Om welke reden dan ook.

We houden jullie netwerk in de gaten op fouten en zorgen ervoor dat wij al op de hoogte zijn dat er een onderdeel stuk is voordat jullie het zelf doorhebben. Sommigen noemen dat proactief, wij vinden dat normaal.

Zo'n partij zijn wij.

En mocht dit nog niet technisch genoeg zijn, bel of mail ons dan vooral. Dan gaan we echt de diepte in.