BackgroundPurple.png

Geweldig tijdelijk wifi voor evenementen?

Regelen we.

 

Heb je tijdelijk wifi nodig voor evenementen, beurzen of op een andere tijdelijke locatie? Van feestlocatie tot festival tot beurs: Greatwaves zorgt voor geweldig tijdelijk internet.

 
 

Raar hè? Anno 2019 is goed draadloos internet op locatie helaas nog steeds een zeldzaamheid. Net als het erop aankomt valt het 4G-signaal weg waardoor de video in de presentatie niet afspeelt. Valt de live demonstratie op het grote scherm in duigen. Of kan niemand op het terrein op internet. En klaagt de ene die er wel op zit, over de snelheid.

Wij zijn er klaar mee. Dus: we doen er wat aan!

Bij Greatwaves zorgen we naast geweldig wifi voor bedrijven, ook voor geweldig tijdelijke wifi voor evenementen en gelegenheden. Dat regelen we voor Martiniplaza in Groningen, waar we draadloos internet faciliteren voor een enorme beursvloer, conferentieruimtes en spectaculaire wedstrijden van 's lands beste basketbalploeg (go Donar!). Maar ook voor bijvoorbeeld:

Startup weekend Groningen

De Noordelijke promotiedagen


Deze spierballentaal maken we waar:


Krachtige wifi-verhuur installatie

Onze wifi-verhuur installatie voor tijdelijk internet kan binnen een aantal uren worden opgezet en voorziet zo'n 4000 bezoekers van internet. Goéd internet bovendien, verspreid over alle ruimtes die ertoe doen en met een verbinding die snel en stabiel is.


Betrouwbaar wifi op elk terrein

Door de intrede van e-tickets en draadloos betalen, is stabiel internet op beurzen of festivals belangrijker dan ooit. Je wil niet dat het hele betaalsysteem eruit ligt omdat het wifi een dipje heeft.

Daarom zorgen we ervoor dat ons wifi-netwerk betrouwbaar is. Maar echt: betróúwbaar. We meten de apparatuur van tevoren en tijdens het evenement voortdurend door en komen direct in actie als er iets stuk dréigt te gaan - of onverhoopt toch echt iets mis gaat.

Al vanaf de eerste keer dat we ons internet voor draadloos betalen inzetten (zie ook: Innofest) kregen we geniale reacties. Daar doen we het voor. Elke keer weer.

Een fixed price: wel zo lekker

De kosten van geweldig tijdelijk wifi? De prijs hangt af van de locatie, maar houd rekening met zo'n 800 euro per dag inclusief materiaalhuur. De op- en afbouwdagen tellen we mee.

We komen graag ruim van tevoren langs op locatie om te checken hoe uitdagend de situatie is, en leveren dan een offerte met fixed price. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. We houden zelf ook niet van verrassingen achteraf.

 
 

Online zijn op de beurs, festivals of feestlocatie? Maak er onze uitdaging van. Greatwaves pakt het aan!

Vul het formulier in of bel ons op: 050 211 24 69