BackgroundPurple.png

Tijdelijke beurs wifi

 

Organiseer je een beurs of wil je feilloos draadloos internet op jouw beurslocatie? Dan mag goede, (tijdelijke) wifi niet ontbreken. Bezoekers moeten zich immers richten op de standhouders, en niet op het haperende 4G-signaal op hun mobiele telefoon. Op dit moment faciliteren wij draadloos internet voor beurslocaties zoals het Martiniplaza in Groningen. Wil jij tijdelijke of permanente beurs wifi realiseren? You name it, we make it.  

 
 

Waarom is beurs wifi zo belangrijk?

Een beurs is in eerste instantie een offline ontmoetingsplaats tussen bedrijven en bezoekers, maar het succes van een beurs valt of staat met de online mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een livestream, online presentatie of interactief informatiescherm? Of van social media, om ervaringen te delen of om nieuwe contacten toe te voegen? Zowel jouw bezoekers en standhouders rekenen op stabiele beurs wifi.


Greatwaves regelt beurs wifi waar je van op aan kan!

Spannend, de beurs breekt aan! Tijd om te vlammen. Alles moet goed gaan: van de inspirerende sprekers tot en met de wifi en van mooie stands tot en met de bitterballen achteraf. Je hebt niets aan valse wifi die gisteren geïnstalleerd zou zijn of morgen écht goed werkt. Nee, jij wil tijdelijke beurs wifi die presteert op het moment dat jij het wil. Geloof ons: op onze wifibeloftes kun je rekenen. Dat is geen hoogmoed; het komt voort uit een gemeenschappelijk doel om jouw beurs succesvol te maken.

Wifi voor Martiniplaza en beurzen

Onze beurs wifi heeft zijn sporen reeds verdiend. Als vaste verhuurpartner van het Martiniplaza zorgen wij ervoor dat zij permanent online zijn. De Donarwedstrijden, De Promotiedagen, de Wonen & Co Beurs: goede wifi bij je beurs kan gewoon!

Wonen&Co

Martiniplaza belde ons met de vraag of we toevallig ook wifi à la minute op de kaart hadden staan voor één van hun beurzen. Natuurlijk!  Binnen een paar uur stond er een verhuur installatie op de Wonen&Co beurs, die voor een aantal dagen soepeltjes heeft bijgedragen aan een nog betere beurservaring. Ze weten ons inmiddels te vinden voor de evenementen :-).

Donar

Tijdens de wedstrijden van Donar zijn er soms duizenden bezoekers aanwezig in de topsporthal van Martiniplaza en wij mochten voor deze gelegenheid gratis wifi aanleggen. Door een bijzondere constructie boven het veld, konden honderden fans de live statistieken van de wedstrijd in de gaten houden. 

Ben je er ook zo klaar mee dat het internet op je beurs(locatie) zo slecht geregeld is? Met Greatwaves maak je in een klap een einde aan alle frustraties. Met onze beurs wifi maak je jouw standhouders zielsgelukkig.

 
 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Vul het formulier in of bel ons op: 050 211 24 69