BackgroundPurple.png

Zakelijk internet op z’n best

 

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik surf via Greatwaves dan droom ik nog… Je leest het goed. Wij installeren zakelijk wifi waar je normaal gesproken alleen maar van kunt dromen. Nooit meer wachten tot je mailbox is geladen, geen haperende verbinding, vaarwel storingen… In plaats daarvan snel, betrouwbaar en veilig internet voor elk bedrijf in Nederland. Is jouw bedrijf klaar voor écht goede wifi?

 
 


De beloftes van onze bedrijfswifi

 • Super snel (draadloos) internet

 • 24/7 verbonden

 • Éen contactpersoon voor het internet

 • Online storingsdashboard

 • Back-up verbinding

 • Vaste prijsafspraken

 • Voor elk bedrijf een oplossing

Zakelijke wifi in 4 simpele stappen

Nieuwbouw, verbouw of ombouw van je huidige netwerk nodig? Voor jou klinkt dat misschien als een hoop gedoe, maar voor ons is het een toffe klus. Via onderstaande stappen zorgen wij ervoor dat jij zéér binnenkort geweldig zakelijk internet hebt.

 1. Advies. Kom erachter welk internetabonnement het beste bij jouw bedrijf past.

 2. Bekabeling. Tijd om daad bij woord te voegen en de basis aan te leggen.

 3. Installatie. Nu gaan we jouw sublieme wifiverbinding tot stand brengen!

 4. Onderhoud en proactief storingsbeheer. Om ervoor te zorgen dat jij ononderbroken online bent.

Jouw bedrijf verdient het beste internetabonnement

Waarschijnlijk heb jij wel iets beters te doen dan de router te resetten. Voor de zoveelste keer. Je hebt helemaal geen tijd om je bezig te houden met wifiproblemen, laat staan dat het je hobby is. Daarom kun je beter investeren in zakelijk internet dat altijd werkt, en hou jij de focus op je bedrijf. Zullen wij dat voor jou regelen?

Bedrijven zijn blij met ons zakelijk internet

Hoor je ergens in je achterhoofd nog een stemmetje dat fluistert: “Is deze wifi niet te mooi om waar te zijn?”. Het is logisch dat je kritisch bent over je zakelijke internet. Onderstaande bedrijven waren dat ook, maar hebben nog geen moment spijt van hun Greatwaves internet.


Amsterdam

hackers-and-founders-amsterdam-logo-black-3e6a1281a5bb1c6b5008b01cb86bbf3e06ffcd4e0595f05e5794edb5c5106f37.jpg

Hackers & Founders Amsterdamze produceerden al meer dan 30 start-ups vanaf hun prachtige pand aan de Herengracht in Amsterdam. Een groep vrienden in een prachtige co-working space, met super snel managed wifi. 

Qelp zorgt er voor dat bedrijven begrijpbare handleidingen online beschikbaar hebben zodat klanten zelf hun probleem kunnen oplossen. Helaas hadden ze geen handleiding voor hun wifi problemen, dus schakelde ze ons in. We mogen vanaf dit jaar ook het onderhoud voor ons rekening nemen, dat was toch wel erg handig :-).

Assen

Catawiki.png

Catawiki is het snelstgroeiende veilinghuis van de wereld. Het hoofdkantoor, gevestigd in Assen, kampte met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Zo gezegd zo gedaan!

Groningen

Tomorrowmen.jpeg

IJzersterk wifi, dat hadden de spinazie knagende marketinghelden van Tomorrowmen nodig. Bij hun prachtige nieuwe "Tomorrowmansion" bleek het wifi brakker dan brak. Na een aantal oplossingen zelf geprobeerd te hebben moest het Next Level. We voerden het pand uit met een nieuw netwerk en nu draait hun internet en Voys telefonie weer uitstekend.

Simplicate groeit als een malle, het internet en de wifi werden zowel in Groningen als Amsterdam een probleem. Wij hebben beide netwerken vernieuwd en gelijk de telefonie-problemen opgelost. Nu kunnen ze zich volledig storten op het bouwen van de beste business software.

Utrecht

hiemstra en de vries.png

Volgens Jeroen van Hiemstra & de Vries zijn we een aanradertje. Dat is best een leuk compliment van een organisatie-adviesbureau. Een prachtig nieuw kantoor in het WTC in Utrecht had nog veilig & snel wifi nodig. Wij mochten het aanleggen.

 
 

Wil jij ook geweldig wifi?

Vul het formulier in of bel ons op: 050 211 24 69