Arrow Left icon Naar overzichtLaatst bijgewerkt op Sep 1, 2020

BOOM! Onze bomen gaan mega lekker…

Boom

Net als van wifi, worden wij enthousiast van bomen. In een eerder blog vertelden we dat we 1 boom planten voor elk apparaat dat we installeren. We zijn inmiddels meer dan een jaar verder; tijd om de balans op te maken. In samenwerking met OneTreePlanted hebben we inmiddels al 1300+ bomen geplant in British Columbia.

Eén volgroeide boom compenseert zo’n 24 kg CO2, wat betekent dat ‘ons bos’ goed is voor ruim 30.000 kg CO2-compensatie. Dus… even een rekensommetje. Wat kun je met zoveel CO2 en wat hebben we nu al CO2-neutraal gemaakt?

  • 18.000 km rijden met een dieselauto: de bus hieronder rijdt zo’n 12.000 km per jaar.
  • Elk Greatwaves teamlid krijgt een NS-Business Card. CO2-neutraal én lekker doorwerken.
  • Als je minder dan 12.000km rijdt krijg je een abonnement voor een Greenwheels deelauto.
  • Alle korte tochtjes in de binnenstad? Die doen we gewoon op onze zakelijke deelfiets.

Dat kunnen we in ieder geval afstrepen.

But wait, there’s more

We hebben de smaak te pakken en proberen nu overal stukjes groen op te nemen in ons paarse bestaan. Want waarom moeilijk doen als het duurzaam kan? ;) Zo zijn we zo veel mogelijk een paperless office en maken we gebruik van duurzame Bottle balpennen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Laatste leuke feitje: onze bomen compenseren óók alle nationale en internationale pakketjes die we verzenden én ontvangen op jaarbasis.

We zijn er nog lang niet

Betekent dit alles dat we CO2 neutraal zijn? Nog lang niet, maar we zijn er al wél bewust mee bezig. Zo regelen we de wifi voor de Top Dutch Solar Racing auto en zijn we actief op zoek naar soortgelijke projecten waar we bij kunnen helpen. Heb je een cool project? Laat het ons weten!


Binnenkort gaan we ook ons ook inzetten voor een schonere oceaan, maar daarover later meer. Stay tuned :)

Arrow Left icon Naar overzicht

Lees verder...

CaseAfbeelding bij artikel Easytoys (EDC)

Katja PoltavetsOct 15, 2021

Easytoys (EDC)

Met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is EDC Retail (beter bekend van EasyToys) één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland. Wij droegen een steentje bij aan hun online verbinding. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel Otrium: online fashion outlet

Katja PoltavetsOct 11, 2021

Otrium: online fashion outlet

De online designer fashion-outlet Otrium had binnen één maand een full service internet oplossing nodig voor hun nieuwe pand. Wij gingen de uitdaging aan regelden internet & wifi voor ze. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel RDW: Self Driving Challenge

Katja PoltavetsSep 8, 2021

RDW: Self Driving Challenge

Studententeams maken een kart zelfrijdend en laten die vervolgens zo snel en foutloos mogelijk racen op TT Assen. En de wifi voor deze zelfrijdende scheurijzers? No problem, dat regelen wij! Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69