Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 1 sep 2020

BOOM! Onze bomen gaan mega lekker…

Boom

Net als van wifi, worden wij enthousiast van bomen. In een eerder blog vertelden we dat we 1 boom planten voor elk apparaat dat we installeren. We zijn inmiddels meer dan een jaar verder; tijd om de balans op te maken. In samenwerking met OneTreePlanted hebben we inmiddels al 1300+ bomen geplant in British Columbia.

Eén volgroeide boom compenseert zo’n 24 kg CO2, wat betekent dat ‘ons bos’ goed is voor ruim 30.000 kg CO2-compensatie. Dus… even een rekensommetje. Wat kun je met zoveel CO2 en wat hebben we nu al CO2-neutraal gemaakt?

  • 18.000 km rijden met een dieselauto: de bus hieronder rijdt zo’n 12.000 km per jaar.
  • Elk Greatwaves teamlid krijgt een NS-Business Card. CO2-neutraal én lekker doorwerken.
  • Als je minder dan 12.000km rijdt krijg je een abonnement voor een Greenwheels deelauto.
  • Alle korte tochtjes in de binnenstad? Die doen we gewoon op onze zakelijke deelfiets.

Dat kunnen we in ieder geval afstrepen.

But wait, there’s more

We hebben de smaak te pakken en proberen nu overal stukjes groen op te nemen in ons paarse bestaan. Want waarom moeilijk doen als het duurzaam kan? ;) Zo zijn we zo veel mogelijk een paperless office en maken we gebruik van duurzame Bottle balpennen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Laatste leuke feitje: onze bomen compenseren óók alle nationale en internationale pakketjes die we verzenden én ontvangen op jaarbasis.

We zijn er nog lang niet

Betekent dit alles dat we CO2 neutraal zijn? Nog lang niet, maar we zijn er al wél bewust mee bezig. Zo regelen we de wifi voor de Top Dutch Solar Racing auto en zijn we actief op zoek naar soortgelijke projecten waar we bij kunnen helpen. Heb je een cool project? Laat het ons weten!


Binnenkort gaan we ook ons ook inzetten voor een schonere oceaan, maar daarover later meer. Stay tuned :)

Naar overzicht

Lees verder...

Klantcases
Afbeelding bij artikel Workdistrict

Katja Poltavets10 aug 2022

Workdistrict

Wat doe je als je over twee weken in je pand kunt, maar je nog 18 weken moet wachten tot je glasvezel is aangelegd? Dan zetten wij een Starlink op je dak :) Lees meer

Tips
Afbeelding bij artikel 3 warehousing webinars

Katja Poltavets28 jun 2022

3 warehousing webinars

Wil je het maximale uit je internetoplossing halen voor jouw magazijn? Check onze 3 webinars voor alle uitdagingen en oplossingen voor wifi voor warehousing. Lees meer

Tips
Afbeelding bij artikel 7 nadelen van WiFi-as-a-Service

Wouter Zijlstra7 jun 2022

7 nadelen van WiFi-as-a-Service

Wouter vertelt je aan de hand van concrete nadelen waarom hij geen fan is van WiFi-as-a-Service én voor welke dienst je dus beter wél kunt kiezen. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69