De beste internetoplossing voor warehousing

Offline zijn kost tijd. En tijd is geld. Met een sterke digitale verandering in warehousing wordt jouw bedrijf steeds afhankelijker van perfect werkend internet; van handscanners tot support team. Gelukkig kun je je internet aan Greatwaves uitbesteden! Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van de keten áltijd online zijn, zodat het bestelproces nooit meer stilstaat.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Van Boven
Crisp
EDC Easytoys
Gadero
Werkman Hoofcare
Catawiki
Let's go digital
Hepro

Continuïteit

Is het voor jou essentieel om echt nooit offline te zijn? Snappen we. De continuïteit van jouw bedrijf is onze focus. Met onze oplossing garanderen we een uptime van 99.8% per jaar.

Obsessie voor klanttevredenheid

Wij gaan door het vuur en tot het gaatje voor jouw bedrijfsinternet. Ben je nog niet tevreden? Dan gaan we net zo lang door totdat jíj vindt dat het perfect werkt.

Proactief & preventief

Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben. Wij proactief en preventief, jij zorgeloos surfen.

We blazen je omver met onze maatwerk-
oplossing

Voor jouw bestelproces is het een must dat alle onderdelen, van handscanners tot sorteer- en inpakmachines, online zijn. Om internet problemen te voorkomen bouwen wij altijd een maatwerkoplossing vanaf de basis op met eigen firewall en switches. Daarna regelen we bekabeling voor het hele pand en plaatsen we de wifi zenders. Vanaf de basis perfect, zodat je netwerk bestand is tegen inpakdrukte en bestel-piekmomenten.

Lees hier meer over onze werkwijze

Jouw internet? We zitten er bovenop

Is het voor jouw bedrijf essentieel om écht nooit offline te zijn? Met een back-up verbinding zorgen we ervoor dat jullie primaire netwerk bij een storing direct overschakelt naar de back-up. Zo blijft alles gewoon draaien en zorgen wij er diezelfde dag nog voor dat de primaire verbinding wordt hersteld. Ook is het mogelijk om alle apparatuur redundant uit te voeren voor een nóg hogere uptime. 365 dagen per jaar, 24/7 online.


Internetbeheer als een geoliede machine

Hoe groter je bedrijf wordt, hoe groter het belang van ‘de geoliede machine’. Met ons eigen - en ook voor jou inzichtelijke - NMS checken we elke minuut jouw netwerk en apparatuur. We gaan direct over tot actie als we zien dat er iets fout kán gaan. Preventief en proactief, zodat jouw bedrijf altijd kan blijven draaien.

Lees meer over onze monitoring
EDC Easytoys

Easytoys in Veendam is het grootste warenhuis van volwassen speelgoed van Europa. We legden een redundante glasvezelverbinding aan, een redundante glas ring tussen de switches en dubbele core apparatuur. Zo is Easytoys maximaal beschermd tegen internet en stroomstoringen.

Crisp

Online supermarkt Crisp groeit met 700%. Alle hubs en warenhuizen worden door ons voorzien van een glasvezelverbinding met back-up en een ijzersterk wifi netwerk voor de orderpickers.

Werkman Hoofcare

Het magazijn van Werkman Hoofcare ligt hélemaal vol met (hoe kan het ook anders) hoefijzers! Dit is súper slecht voor wifi verbindingen. Met een maatwerk wifi ontwerp zorgde we dat het geen problemen oplevert in de nieuwe state-of-the-art fabriek in de Eemshaven.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69