Zakelijk internet-
advies
van Greatwaves

Voor je zakelijke internet wil je een internetabonnement dat perfect aansluit op jouw bedrijf, voor een eerlijke prijs. Zo heb je zeker wat je nodig hebt, maar betaal je niet teveel voor wat je niet gebruikt. Weet je niet precies wat je bedrijf nodig heeft, wat de mogelijkheden zijn of hoe je zakelijk internet aanbieders moet vergelijken? Wij helpen je af te rekenen met slecht zakelijk internet.

Neem contact met ons op

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Waarom zakelijk internet van Greatwaves?

 • Check icon

  We zijn geen tussenhandelaar

  Hoe wij geld verdienen aan ons advies? Een eenmalige vergoeding van de internetleverancier. We gaan altijd voor de beste deal voor jouw bedrijf, maar onze dienst blijft voor jou helemaal gratis!

 • Check icon

  Contracten met internetleveranciers

  Korte lijntjes met grootzakelijk internet providers (KPN, Tele2, Eurofiber, Colt, T-mobile, VodafoneZiggo). Wij nemen dit contact op ons; minder gedoe en snel resultaat voor jou.

 • Check icon

  Vrijblijvend en kosteloos

  Ons advies is vrijblijvend, volledig en gratis. Ben je er tevreden mee? Cool! Wij zorgen dat het contract geregeld wordt en als je wilt ben je daarna van ons af.


IW

Voor IW namen we de zakelijk internet contracten van 7 onderwijslocaties onder de loep. Het resultaat; forse kostenbesparing én extra snelheid.

Yspeert

De Vodafone contracten van de drie Yspeert vestigingen waren toe aan vervanging. We zorgden voor een naadloze aansluiting op het nieuwe telefonie systeem en voor elke locatie een back-up verbinding.

Simplicate

Stevige groei bij Simplicate zorgde ervoor dat de huidige VDSL verbinding niet meer voldoende was. We regelden een glasvezel verbinding voor het hoofdkantoor en een Ziggo Coax verbinding voor de kleinere kantoren.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook glasvezel, coax, 4g, tijdelijke internet verbindingen of ADSL? Plus icon

Ik heb net een internetabonnement afgesloten. Kan ik dan nog mijn netwerk uitbesteden aan Greatwaves? Plus icon

Wat is de beste aanbieder/leverancier van zakelijk internet? Plus icon

Zijn jullie oplossingen maatwerk? Plus icon

Zet je internet op standje turbo

Een uitstekend zakelijk internetabonnement is de basis voor een perfect netwerk. Jij krijgt de beste deal: je internet wordt goed en tijdig geleverd en je betaalt nooit voor wat je niet gebruikt. Ideaal toch? Wil je meer dan alleen het internetabonnement via Greatwaves afnemen? Dat kan!

Check onze werkwijze

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op en dan gaan we aan de slag voor jouw ideale zakelijk internetabonnement. Onder andere Yspeert, InstallatieWerk en Catawiki gingen je al voor in het afnemen van een zakelijk internetadvies!

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69