Zakelijk internet-
advies
van Greatwaves

Wil je zakelijk internet waarbij je razendsnel internet en een eerlijke prijs betaalt? Bij ons krijg je internet dat aansluit op jouw bedrijf. Met zo weinig mogelijk downtime en een goede back-upverbinding voor als het nodig is. Zo krijg je wat je nodig hebt, maar betaal je niet voor wat je niet gebruikt. Weet je niet precies wat je nodig hebt, wat de opties zijn of hoe je zakelijk internet aanbieders moet vergelijken? Geen zorgen. Wij zijn gespecialiseerd in internet voor bedrijven. Laat ons je helpen om het beste bedrijfsinternet te kiezen.

Neem contact met ons op

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Waarom zakelijk internet van Greatwaves?

  • Onafhankelijke internetspecialist

    Hoe wij geld verdienen aan ons advies? Een eenmalige vergoeding van de internetleverancier. We gaan altijd voor de beste deal voor jouw bedrijf, maar onze dienst blijft voor jou helemaal gratis!

  • Contracten met internetleveranciers

    Korte lijntjes met corporate internetaanbieders (KPN, Tele2, Eurofiber, Colt, T-mobile, VodafoneZiggo). Wij nemen dit contact op ons; minder gedoe en snel resultaat voor jou.

  • Vrijblijvend en kosteloos

    Ons advies is vrijblijvend, volledig en gratis. Ben je er tevreden mee? Cool! Wij zorgen dat het contract geregeld wordt en als je wilt ben je daarna van ons af.


Ervaringen van ondernemers

IW

Voor IW namen we de zakelijk internet contracten van 7 onderwijslocaties onder de loep. Het resultaat; forse kostenbesparing én extra snelheid.

Top Secret

De Vodafone contracten van een gerenommeerd Noord Nederlands advocatenkantoor waren toe aan vervanging. We zorgden voor een naadloze aansluiting op het nieuwe telefonie systeem en voor elke locatie een back-up verbinding.

Simplicate

Stevige groei bij Simplicate zorgde ervoor dat de huidige VDSL verbinding niet meer voldoende was. We regelden een glasvezel verbinding voor het hoofdkantoor en een Ziggo Coax verbinding voor de kleinere kantoren.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook glasvezel, coax, Starlink, 4G/5G, tijdelijke internetverbindingen of ADSL?

Ik heb net een internetabonnement afgesloten. Kan ik dan nog mijn netwerk uitbesteden aan Greatwaves?

Wat is de beste aanbieder/leverancier van zakelijk internet?

Zijn jullie internetoplossingen maatwerk?

Waarom is Greatwaves beter dan mijn huidige ICT-partij?

Wat betaal ik per maand?

Heeft mijn bedrijf tijdens de overstap internet?

Zakelijk glasvezelinternet vergelijken

Zakelijk glasvezel vergelijken Wat kost zakelijk glasvezel in 2022 en welke leverancier moet je kiezen? Wij doken dit doolhof in en maakten één overzicht van de data die je nodig hebt. Van snelheden en prijzen per internetleverancier tot concreet en helder advies voor jullie bedrijfsomvang. Zo kies je eenvoudig de beste zakelijk internet aanbieder voor jouw bedrijf.

Vergelijk zakelijke leveranciers

Zet je bedrijfsinternet op standje turbo

Een uitstekend zakelijk internetabonnement is de basis voor een perfect netwerk. Jij krijgt de beste deal: je internet wordt goed en tijdig geleverd. En je betaalt voor wat je nodig hebt, je zit dus niet onnodig aan internetabonnement van hier tot Tokio vast. Ideaal, toch? Heb je meer nodig dan een abonnement? Geen punt! Vraag ons dan voor je netwerkbeheer, wifi, monitoring en onderhoud.

Bekijk onze premium oplossing

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Supergaaf! Neem gelijk even contact met ons op, dan gaan we jouw ideale zakelijk internetabonnement snel regelen. Bedrijven zoals VanMoof, InstallatieWerk en Catawiki vroegen ons om zakelijk internetadvies.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69