Monitoring
netwerk

Een werkende internetverbinding is één, maar je wilt ook een partij die je helpt bij trage verbindingen, wifi zenders die uitvallen of internetstoringen. Dit geef je het liefst uit handen aan een gespecialiseerde partij die absurd proactief is en direct overgaat tot actie. We beloven dat we je omver blazen met ons networkmanagement en storingsbeheer.

Vraag een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
EDC Easytoys
Transcom
Paypro

Waarom netwerkmonitoring van Greatwaves?

  • Fixed price

    Eenmalige kosten voor installatie en een vast maandelijks bedrag voor onderhoud (€21,- per maand voor elk beheerd apparaat), storingsdienst en documentatie.

  • Service Level Agreement (SLA)

    We bieden standaard een Service Level Agreement (SLA), waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en vervangen van apparatuur.

  • Maandelijks opzegbaar

    Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. De verantwoordelijkheid om jullie tevreden te houden ligt bij ons, en niet door jullie vast te binden. Ben je er klaar mee? Dan leveren we kosteloos een overdrachtsdocument aan je nieuwe ICT-partner.


TransparenT

De monitoring van Greatwaves zorgde ervoor dat de problemen met hun online werkplek duidelijk aangepakt konden worden. Door in kaart te brengen wát er precies traag was kon de bottleneck snel verholpen worden. Daarnaast houden we de koppeling met hun datacentrum continu in de gaten.

EDC Easytoys

Monitoring bleek bij Easytoys de gouden zet om het netwerk stabiel te krijgen. Niet alleen de netwerkapparatuur wordt nu continu doorgemeten maar ook belangrijke apparaten, koppelingen naar webshops én de internetlijnen. Uiteraard met subliem proactieve service er gratis bij.

Launch Cafe

Bij Launch Cafe komen dagelijks 100-150 ondernemers flexwerken. Het is daarom super belangrijk dat beide internetlijnen continu in de gaten gehouden worden. Ook houden we de bandbreedte in de gaten en upgraden we het abonnement als dit nodig is. Zo betaal je niet teveel en heb je altijd genoeg.

Veelgestelde vragen

Hoe snel wordt defecte apparatuur vervangen?

Heeft onze ICT afdeling ook inzicht in jullie monitoring?

Zet je internet op standje turbo

Wil je naast netwerk monitoring ook zakelijk wifi uitbesteden? Managed wifi is no problemo! Wij nemen graag het beheer van jullie wifi netwerk op ons. Om te kunnen garanderen dat dit geweldig werkt, doen we dit uitsluitend als we het netwerk ook hebben aangelegd.

Lees meer over onze oplossing voor zakelijk wifi

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Awesome! Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe wij jouw ontzorgen (sorry voor het kleffe woord) van jouw netwerkbeheer! Onder andere EDC, PayPro en Het Kwadraat gingen je al voor in het uitbesteden van hun netwerk monitoring.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69