Geweldig internet voor callcenters

Op zoek naar een internetoplossing voor een fout- en probleemloze telefonie? Gegarandeerde leverzekerheid en misschien zelfs alles dubbel uitgevoerd voor 0 downtime? Zoek niet verder - je kunt jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden! Dan weet je zeker dat alle telefoons, soft of bekabeld, altijd bereikbaar zijn.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Transcom
Catawiki
Transcom
The Hacker Building
EDC Easytoys
Tomorrowmen
Crisp
Betty Blocks

Continuïteit

Is het voor jou essentieel om echt nooit offline te zijn? Snappen we. De continuïteit van jouw bedrijf is onze focus. Met onze oplossing garanderen we een uptime van 99.8% per jaar.

Service Level Agreemen

We bieden standaard een Service Level Agreement (SLA), waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en vervangen van apparatuur.

Totaaloplossing

Je krijgt van ons de volledige oplossing voor jouw bedrijfsinternet: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Zo doen wij waar we het beste in zijn en ben jij altijd vrij van internet zorgen.

Nooit meer downtime

Elke seconde dat je telefonisch niet bereikbaar bent, telt. Om jouw bedrijfsnetwerk waterdicht te maken, ontwerpen en installeren we een netwerk met een gegarandeerde uptime van 99.8%. Een op maat gemaakt netwerk, dus precies afgestemd op wat jouw bedrijf gebruikt en nodig heeft. Daarmee garanderen we dat het internet - en dus alle telefonie - altijd kan blijven draaien. Wil je nooit meer een seconde offline zijn? Say no more! Met onze premium opties voeren we alles redundant uit: internetlijn, stroom en netwerkapparatuur.

Lees hier meer over onze premium oplossingen

Samenwerking met telefoniepartners

Perfect internet zorgt voor probleemloze telefonie. Zowel bekabelde telefoons (VoiP) als smartphones (VoWifi) bellen tegenwoordig via het internet. Toch een storing? Wij zoeken samen met je telefonie partner uit waar het aan kan liggen en lossen het voor je op. Kun jij je bezig houden met andere dingen en zorgeloos verder werken.


Besparen op abonnementskosten

Veel bandbreedte en een duur abonnement zijn geen garantie voor probleemloze telefonie. Wij zorgen ervoor dat je een perfect passend abonnement krijgt, zodat je niet meer betaalt voor dingen die je niet gebruikt. Bovendien nemen we het contact met de internetleverancier voor je over, dus minder moeite voor jou :)

Lees meer over onze oplossing voor zakelijk internet
Catawiki

Catawiki is de grootste online veilingsite van specialistische items. Met teams in Assen en Amsterdam wordt er ontwikkeld, ondersteund en verkocht via de telefoon. Honderden telefoontjes per dag zijn cruciaal voor een goed draaiend platform. Wij legden in beide vestigingen een ijzersterk netwerk aan met onze monitoring, back-up verbindingen en noodstroomvoorziening.

Transcom

Met ruim 1200 medewerkers is Transcom een grote “customer contact” speler met grote klanten in de ICT- sector, energie- en internet sector. Downtime is daarom vanzelfsprekend geen optie. Wij verzorgen sinds 2017 de (draadloze) connectiviteit voor de twee hoofdvestigingen van Transcom Nederland.

Zonvandaag

Zonnepanelen voor iedereen, dat is de droom van Zonvandaag. Met 15 adviseurs wordt er héél wat afgebeld op een dag. Super belangrijk was dus de eigen interne verbinding en een degelijk netwerk in hun nieuwe kantoor. Ready, set, groei!

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69