Geweldig internet voor kantoren

Veel werkplekken en internetgebruikers verspreid over meerdere ruimtes, verdiepingen of panden? Klachten dat het internet traag, onstabiel of onbetrouwbaar is, maar niemand die het echt kan oplossen? Gelukkig kun je je bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden! Dan weet je zeker dat alle internetgebruikers van jouw kantoor altijd, snel en stabiel online zijn.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Transparantie is key

Wij bieden alleen maar oplossingen die schaalbaar zijn en duurzaam zijn. Zo kan het internet jarenlang meegroeien met de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Totaaloplossing

Je krijgt van ons de volledige oplossing voor jouw bedrijfsinternet: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Zo doen wij waar we het beste in zijn en ben jij altijd vrij van internetzorgen.

Proactief & preventief

Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben. Wij proactief en preventief, jij zorgeloos surfen.

Wij het internet, jullie de rest

Is het altijd paniek in de tent als het internet er even uit ligt? Weg ermee! Met managed wifi kun je alles aan ons uit handen geven. Dat betekent geen keuzestress om je internetabonnement en nooit meer bellen met de Ziggo’s van deze wereld. Wij zijn je vaste contactpersoon & ‘noodcentrale’ en we gaan door totdat jij vindt dat het perfect werkt! Dat is een keiharde belofte.

Lees meer over zakelijk wifi

Altijd en overal in het pand snel, stabiel en veilig wifi

Videobellen, online telefonie, up- en downloaden. Dit wil je in elk hoekje, op elk moment van de dag met iedereen tegelijk kunnen doen. Op basis van de plattegrond, het aantal gebruikers, en het internetgebruik zorgen we ervoor dat jullie internetoplossing naadloos aansluit op de wensen en behoeften van jullie bedrijf. Echt maatwerk dus.

Lees meer over onze werkwijze

Nooit meer een kink in de kabel

Elke minuut meet onze software het netwerk en alle apparatuur door. We gaan direct over tot actie als we zien dat er iets fout kán gaan. Toch iemand die een kabel doorknipt in je vergaderruimte? Wij komen direct op locatie om het te fixen. Jij kunt door met je vergadering en wij zorgen voor een tijdelijke oplossing terwijl wij de reparatie uitvoeren. Continuïteit +1.

Leer meer over monitoring en onderhoud
Catawiki

Catawiki is het snelstgroeiende veilinghuis van de wereld. De kantoren in Assen en Amsterdam kampten met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Resultaat: Catawiki en de 300+ werknemers die er dagelijks zijn voorzien van top internet.

Let's go digital

Deze snelgroeiende Groninger startup is geniaal in omdenken. Ze speelden in op een toekomst vol digitale evenementen met een enorm succes als gevolg. Wij zorgden ervoor dat internetoplossing keihard meegroeide!

Betty Blocks

Prachtig pand, 380% groei per jaar, 200+ collega's & slecht wifi. Dat klonk ons ook vreemd in de oren. Betty Blocks schrijft code zodat iedereen apps kan maken, nu zónder internet problemen.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en Yspeert Advocaten gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69