Geweldig internet voor jouw softwarebedrijf

Als er één ding is waar programmeurs een hekel aan hebben is het wifi problemen oplossen. Oké, en printers. Gelukkig kun je jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden! Dan weet je zeker dat je code kunt schrijven en software kan testen met veilig, stabiel en snel internet op kantoor.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Catawiki
Let's go digital
Betty Blocks
Qlic
Simplicate
Chordify
Beeproger
Harvest Digital

Totaaloplossing

Je krijgt van ons de volledige oplossing voor jouw bedrijfsinternet: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Zo doen wij waar we het beste in zijn en ben jij altijd vrij van internetzorgen.

Wifi-specialist

Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, kwalitatieve hardware en zelfontwikkelde software. Wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi-specialist.

Continuïteit

Is het voor jou essentieel om echt nooit offline te zijn? Snappen we. De continuïteit van jouw bedrijf is onze focus. Met onze oplossing garanderen we een uptime van 99.8% per jaar.

Connectiviteits-
eisen en lage responstijd: snel en veilig

Wij zijn zelf IT’ers, dus weten wat de connectiviteitseisen van technische bedrijven zijn. Jullie bouwen, bellen en testen wat af. Je wilt een turbo verbinding met een lage responstijd, zodat het ‘wegschrijven’ van code snel gaat. Bovendien moet je fatsoenlijk (online) vergaderingen en presentaties kunnen geven.

Reken af met verborgen kosten

De kosten die jouw bedrijf nu maakt aan internet problemen zijn ontransparant. Het kost tijd, maar vooral frustratie - die niet van de rekening wordt afgeschreven. Wij rekenen af met de verborgen kosten die downtime en het eigen beheer van je wifi netwerk hebben. Én we brengen je netwerk gelijk naar the next level op het gebied van continuïteit en veiligheid.


Wij het internet, jullie de rest

Als jij of je collega’s wel wat beter te doen hebben dan internet storingen oplossen, dan kun je het maar beter uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat jullie internet helemaal op rolletjes loopt, zodat jullie je tijd kunnen besteden aan belangrijkere dingen. Van probleemanalyse en netwerk aanleggen tot onderhoud en monitoring; we nemen alles voor je uit handen.

Lees meer over onze werkwijze
Catawiki

Catawiki is het snelst groeiende veilinghuis van de wereld. De kantoren in Assen en Amsterdam kampten met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Resultaat: Catawiki en de 300+ werknemers die er dagelijks zijn voorzien van top internet.

Betty Blocks

Prachtig pand, 380% groei per jaar, 200+ collega's & slecht wifi. Dat klonk ons ook vreemd in de oren. Betty Blocks schrijft code zodat iedereen apps kan maken, nu zónder internet problemen.

Simplicate

Simplicate groeit als een malle. Het internet en de wifi hebben we in zowel Groningen als Amsterdam vernieuwd. Nu kan het Simplicate team zich volledig storten op het bouwen van de beste business software.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69