Geweldig internet voor hospitality & leisure

Gasten die klagen over slecht werkend internet? Als high end horecagelegenheid wil je iedereen voorzien van een 5-sterren ervaring op álle vlakken, en daar hoort wifi ook bij. Gelukkig kun je jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden. Dan zorgen wij ervoor dat jouw gasten gegarandeerd probleemloos kunnen surfen.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Grasnapolsky
MartiniPlaza
Donar
Startup weekend
HOFtheater
Resort Schierduin
De Groene Afslag
Launch Cafe

Obsessie voor klanttevredenheid

Wij gaan door het vuur en tot het gaatje voor jouw bedrijfsinternet. Ben je nog niet tevreden? Dan gaan we net zo lang door totdat jíj vindt dat het perfect werkt.

Fixed price

Voor een vaste prijs per maand voor onderhoud, storingsdienst, documentatie. vastgelegd met een heldere Service Level Agreement.

Altijd maatwerk

Elk bedrijf is anders, dus een maatwerkoplossing is altijd noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat onze oplossing haarfijn aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf en internetgebruikers.

Managed wifi: totaaloplossing voor bedrijfsinternet

Wij adviseren en regelen een internetabonnement dat perfect aansluit op jouw bedrijf. We leggen het netwerk aan en installeren de apparatuur. Eenmaal up-and-running controleren we preventief op storingen en lossen deze zo snel mogelijk op. zodat iedereen online is en jij er nooit meer naar om hoeft te kijken. Totaaloplossing, served!

Lees meer over onze werkwijze

Voorspelbare kosten

Let’s be honest. Internet is niet het belangrijkste onderdeel van jouw business. Maar je wilt wel een betrouwbare partner, met een betrouwbare oplossing waarvan je precies weet waar je aan toe bent. We got you. We houden we van overzichtelijkheid en eerlijkheid, dus in onze Service Level Agreement vind je een transparant overzicht van welke vaste prijs je betaalt, en waarvoor.


Storingen opgelost zonder dat je het doorhebt

Elke minuut meten we het netwerk en alle apparatuur door. We gaan direct over tot actie als we zien dat er iets fout kán gaan. Mocht er toch een probleem zijn? Wij komen direct op locatie om dat te fixen. We zorgen voor een tijdelijke oplossing zodat iedereen kan blijven internetten terwijl wij de reparatie uitvoeren. Kortom: internet op standje turbo.

Lees meer over onze monitoring
Resort Schierduin

Een klant op het mooiste eiland van Nederland, dat doen we natuurlijk graag. De luxe appartementen zijn nu voorzien van fantastisch Netflix-proof wifi. Met de keuze voor WaaS werden de kosten gelijk verdeeld onder de VVE leden en was iedereen direct weer blij.

HOFtheater

In Raalte staat een prachtig theater met jaarlijks 80 professionele voorstellingen. Samen met 100 vrijwilligers zorgt de organisatie elk jaar weer voor prachtige voorstellingen. Ook voor evenementen zijn er tal van voorzieningen, waaronder geweldig wifi.

Donar

Donar is de beste basketbalclub van Nederland en komt uiteraard uit Groningen! Tijdens de wedstrijd zijn er soms duizenden bezoekers aanwezig in de topsporthal van Martiniplaza. Met ons gratis internet en een bijzondere constructie boven het veld, kunnen honderden fans de live statistieken van de wedstrijd in de gaten houden.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69