Geweldig internet voor overheids-
instanties

Als overheidsinstantie heb je te maken met complexe ICT-omgevingen, waar steeds vaker gebruik wordt gemaakt van wifi. Hiervoor wil je een betrouwbare partner die je niet van het kastje naar de muur stuurt. Gelukkig kun je jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden! Dan weet je zeker dat het altijd snel, stabiel en veilig is - zonder paarse krokodillen. ;)

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

RDW / Self Driving Challenge
Data B
Transcom
Catawiki
MartiniPlaza
MTH Accountant
Crisp

Service Level Agreement

We bieden standaard een Service Level Agreement (SLA), waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en vervangen van apparatuur.

Wifi-specialist

Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, kwalitatieve hardware en zelfontwikkelde software. Wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi-specialist.

Geen paarse krokodil

Met een gespecialiseerd team hebben we korte lijntjes, dus werken we snel, pro-actief en zijn onze klanten altijd op de hoogte (vooraf en naderhand) van de dingen die voor hen relevant zijn.

Alles ondergebracht bij 1 gespecialiseerde partij

Als het internet, de wifi en de bekabeling wordt ondergebracht bij verschillende partijen, is het zoeken naar de verantwoordelijke. We kennen het verhaal. Van ons krijg je de totaaloplossing: van contact met de internetleverancier en installatie van het netwerk tot storingsbeheer en continue monitoring. Wij het internet, jullie de rest.

Lees hier meer over onze nieuwste technieken en oplossingen

Documentatie is key

Inzicht in documentatie? Say no more! Met ons zelfontwikkelde NMS (Network Management System) houden wij alle verbindingen en netwerkapparatuur continu in de gaten. In dit persoonlijke storingsdashboard zijn de status van je netwerk, apparatuur en eventuele wijzigingen ook voor jou te volgen.


Veiligheid voorop

Wij leveren altijd onze eigen firewall, en configureren het netwerk zodat je er jaren veilig mee vooruit kan. Onze firewalls en netwerkapparatuur zijn altijd up-to-date én worden elke minuut doorgemeten op afwijkingen. Natuurlijk voldoen ook wij aan alle standaarden voor security en informatiebeveiliging én worden we elk jaar door een security bedrijf doorgemeten.

Lees meer over onze monitoring
Top Secret

Voor een Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) in het midden van het land legden we een wifi netwerk aan met 16 wifi zenders. Een monumentaal pand, wat écht een specialist nodig had om uit te denken. Inmiddels werkt alles nu wél naar tevredenheid, maar de naam moeten we helaas even geheim houden.

RDW / Self Driving Challenge

Met het RDW hebben we een samenwerking voor de Self Driving Car challenge. We voorzien in de verbinding tussen de zelfrijdende auto’s van het RDW op het TT Circuit in Assen en zorgen er voor dat de auto’s real-time uitgelezen kunnen worden. Ja, dat is vrij gaaf.

Data B

Die blauwe enveloppen die je (helaas) wel eens ontvangt? Die komen uit Leek. Met een flinke stapel certificaten op zak (SO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2013 en ISAE 3402 type 2:2020) regelen zij de correspondentie voor Mijn Overheid. De draadloze verbinding daarvoor mogen wij voorzien.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69