Geweldig internet voor zakelijke & financiële dienstverlening

Klagende collega’s over traag, onstabiel of onbetrouwbaar internet? Iedereen is minder productief door langzame downloadsnelheid, stotterende online werkplekken en haperende video calls. Maar niemand binnen het team die het echt goed kan oplossen. Gelukkig kun je jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden! Dan bekommeren wij ons over jullie internet, zodat jullie stabiel en áltijd online zijn.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Hiemstra en de Vries
MTH Accountant
TransparenT
Tomorrowmen
Paypro
Sykes
Let's go digital
EDC Easytoys

Transparantie is key

Je wilt awesome bedrijfswifi, geen kleine lettertjes. Bij ons zijn alle beloftes, afspraken en kosten kraakhelder.

Continuïteit

Is het voor jou essentieel om echt nooit offline te zijn? Snappen we. De continuïteit van jouw bedrijf is onze focus. Met onze oplossing garanderen we een uptime van 99.8% per jaar.

Service Level Agreemen

We bieden standaard een Service Level Agreement (SLA), waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en vervangen van apparatuur.

Veilige datastromen voorop

Als je netwerk niet veilig is, dan zijn je computers, bedrijfsdata en klantgegevens dat ook niet. Dus je wilt een oplossing met volledig veilige datastromen om datalekken te voorkomen, die voldoen aan security- en netwerkeisen. Say no more. Wij leveren altijd onze eigen firewall, onze netwerkapparatuur is altijd up-to-date en we configureren het netwerk zo dat je er jaren veilig mee vooruit kan.

Partij die met je meedenkt

Je wilt je bezig houden met je core business, niet met internet problematiek. Wij zijn er niet alleen om dat probleem voor je op te lossen, maar ook met je mee te denken over wat jouw bedrijf nodig heeft. Van het perfecte internetabonnement en netwerk op maat, tot oplossingen waarmee je het onderste uit de wifi-kan haalt. VPN, gepersonaliseerde logins of site-to-site. You name it, en wij blazen je omver!

Lees meer over onze premium oplossingen

Geen kleine lettertjes met ons SLA

We <3 transparantie. Alle afspraken (beloftes) en kosten: wij communiceren al onze afspraken en kosten duidelijk vooraf. Standaard onderdeel van onze dienst is onze Service Level Agreement (SLA). Hierin vind je alle afspraken wat betreft de storingsdienst, uptime garantie, same day recovery op hardware falen en responstijden.

Lees meer over hoe wij te werk gaan
MTH Accountant

Hoe maak je een netwerk toekomstproof met de komst van 300 smartphones en de overstap naar laptops? En is Wi-Fi 6 (ax) daarvoor de oplossing? Voor MTH accountants ontwierpen we een nieuw netwerk, we gaven advies over een Wi-Fi 6E overstap en fixten gepersonaliseerd inloggen.

TransparenT

Het Amstelveense TransparenT haalt verrassingen in accountancy boven tafel. Wij mochten hun internet-verrassing oplossen en zorgen dat hun online-werkplek altijd perfect draait.

Hiemstra en de Vries

Volgens Hiemstra & de Vries zijn we een aanradertje. Dat is best een leuk compliment van een organisatieadviesbureau. Een prachtig nieuw kantoor in het WTC in Utrecht had nog veilig & snel wifi nodig. Wij legden het aan.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69