Onze klanten

Hebben beter internet dan de NS. Toffe bedrijven die weten hoe belangrijk goed internet op de werkvloer is. Die zien we graag als klant. Zoals zij ons zien als hun ideale netwerkbouwer. Een greep uit de klanten waar we ons eerder op uitleefden.
Ancora Health

Het team van Ancora Health werkt aan een gezonder leven door inzicht te geven in je levensstijl. Volgens Techleap is dit een van de top Nederlandse start-ups in de health tech! Wij maakten hun netwerk klaar voor de ISO 9001 certificeren én voerden recent een wifi-upgrade door.

Anoniem Advocaten

Meerdere vestigingen, persoonlijke inlog op de wifi, een back-up verbinding in een prachtig kantoor. Wij mochten het allemaal voor een geronnemeerd Noord Nederlandse advocatenkantoor regelen.
Lees meer

Asc Academics

Het Groningse ASC Academics helpt de zorg duurzamer en kostenefficiënter te maken. Een goed wifinetwerk is superbelangrijk voor alle video calls die hiervoor nodig zijn. In hun nieuwe pand mochten wij het netwerk vanaf de basis opnieuw opbouwen.

Basisschool IBS Noen

Deze Rotterdamse school wilde aan de slag met digitale toetsafname. Daarbij is het belangrijk dat elke leerling dezelfde kans krijgt. Om dat te kunnen realiseren is super betrouwbaar wifi in elke klasruimte nodig. Wij regelden eerst een moderne internetlijn en plaatsten daarna een CITO proof netwerk.

Beeproger

“Eindelijk. Een softwarebouwer die jouw taal spreekt.” Met zo'n slogan weet je zeker dat het matcht. Zij de programmatuur, wij de wifi. De enthousiaste programmeurs en projectmanagers van Beeproger zorgen ervoor dat je niet teveel tijd kwijt bent aan saai, repetitief werk. En we love it.

Betty Blocks

Prachtig pand, 380% groei per jaar, 200+ collega's & slecht wifi. Dat klonk ons ook vreemd in de oren. Betty Blocks schrijft code zodat iedereen apps kan maken, nu zónder internet problemen.

Campus Groningen

Als winnaar van de challenge Sustainable Campus ontwikkelden we voor Startup in Residence een eigen wifi zender met geïntegreerde sensoren. Voor Campus Groningen mochten we deze op grote schaal testen op de campus.

Catawiki

Catawiki is het snelst groeiende veilinghuis van de wereld. De kantoren in Assen en Amsterdam kampten met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Resultaat: Catawiki en de 300+ werknemers die er dagelijks zijn voorzien van top internet.

Chordify

Wij zijn fan van Chordify, een app met 2 miljoen maandelijkse gebruikers waarmee je je favoriete hit zélf leert spelen op de gitaar. Muziek zorgt voor verbinding (sorry we gaan hem gewoon maken) en daar weten wij alles van! (badum-tss).

Crip

Nummer 2 in de Quote 25 van snelst groeiende bedrijven is online supermarkt Crisp! Wij mochten het nieuwe kantoor en het grote warenhuis doen, waar grote hoeveelheden orders worden verwerkt. Alle apparaten (van handscanners tot koelcellen) zijn nu altijd online!
Lees meer

Data B

Data B zorgt dat je post krijgt van 40% van alle overheidsinstanties. Dat verklaart de 11 KM papier rol die ze ons lieten zien. Daar kunnen onze kabelrollen niet tegenop. Het draadloze netwerk was toe aan vervanging; zo gepiept!

De Groene Afslag

Aan de A1, afslag 8 ligt de groenste startup-hub van Nederland. Alleen bedrijven die iets met circulaire economie doen mogen zich hier vestigen en geven het goede voorbeeld. Wij zorgen dat ze altijd online zijn om de wereld een stukje beter te maken.

Domesta

Met de komst van thuiswerken, komt ook een nieuwe manier van kantoren gebruiken. Zo verhuurt Domesta twee verdiepingen van hun pand in Emmen aan onderhuurders. Wij mochten deze verdiepingen van wifi voorzien. Voor de onderhuurders is het nu goed geregeld en Domesta heeft er geen omkijken naar. Onderhuurders blij, Domesta blij, wij blij.

Donar

Donar is de beste basketbalclub van Nederland en komt uiteraard uit Groningen! Tijdens de wedstrijd zijn er soms duizenden bezoekers aanwezig in de topsporthal van Martiniplaza en wij mochten voor deze gelegenheid gratis wifi aanleggen. Door een bijzondere constructie boven het veld, konden honderden fans de live statistieken van de wedstrijd in de gaten houden.

Easytoys

Met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is Easytoys één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland, volledig gespecialiseerd in seksartikelen. Wij droegen een steentje bij aan hun online verbinding!

Eco-logisch

We zijn echt dol op de producten van Eco-logisch! Ze maken namelijk de planeet een stukje gezonder. Wij mochten het magazijn voor deze duurzame producten voorzien van goede wifi. Met hun nieuwe Vodavone-glasvezelverbinding hebben ze supersnel en stabiel internet.

Elgentos

Het team van Elgentos groeit, en hoe! Webshops bouwen kunnen ze als de beste; mits ze maar super snel internet hebben. We hoorden ze zeggen: “goeie koffie en snel internet, de rest kunnen we wel zonder”. Wij zorgen ervoor dat deze leuke club elke dag online en bereikbaar is.

Eventinsight

Deze snelgroeiende Groninger startup is geniaal in omdenken. Ze speelden in op een toekomst vol digitale evenementen met een enorm succes als gevolg. Wij zorgden ervoor dat internetoplossing keihard meegroeide!
Lees meer

Fysiosportief

Sinds 2007 maakt Fysiosportief het verschil met hun jonge en zeer klantgerichte fysiotherapie in Groningen. Dat zie je in alles: de fysiotherapeuten gebruiken iPads voor hun voortgangsgesprekken en het bedienen van de draadloze Sonos-speakers door het hele pand. Of we die naast ons geweldige wifi-netwerk ook meteen wilden ophangen. Natuurlijk.

G2K

Nadat G2k ons een nieuwe huisstijl en naam gaf, waren ze toch wel toe aan een beetje Greatwaves. In hun monumentale pand hebben ze nu top internet.

Gadero

Gadero, de snelst groeiende houthandel van Nederland had internetproblemen. Ooit in alle haast aangelegd en nu toe aan een upgrade. We vervingen de internetlijn voor eentje met tien keer de capaciteit - voor hetzelfde maandbedrag. Nu hoeven ze niet meer op een houtje te bijten.

Grasnapolsky

Het internet in De Toekomst in Scheemda moest van 2.1km ver weg komen. We stuurden een klimteam naar de schoorsteen (45m!) voor het signaal en zorgden hiermee dat het festival perfect internet had om bier en kaartjes via te verkopen. Win-win!

HOFtheater

In Raalte staat een prachtig theater met jaarlijks 80 professionele voorstellingen. Samen met 100 vrijwilligers zorgt de organisatie elk jaar weer voor prachtige voorstellingen. Ook voor evenementen zijn er tal van voorzieningen, waaronder geweldig wifi.

Harvest Digital

Het prachtige pand van Harvest Digital zat vol met hoekjes waar je niet kon internetten. Not anymore! Dit prachtige grachtenpand bleek een wifi uitdaging. Een bestaand mesh systeem bleek niet de oplossing.

Hepro

Bij de hoogste kwaliteit in kunststof kozijnen past betrouwbaar internet perfect! Alle drie gebouwen en de fabriek van Hepro staan nu betrouwbaar en veilig in verbinding met elkaar.

Het Kwadraat

In dit pand regelen we internet voor 15.000m2, met huurders van klein tot groot. Van volledig verzorgd wifi tot back-up verbinding in verschillende kantoren en flex-ruimtes. Snel geleverd en van een transparante ‘menukaart’ besteld.
Lees meer

Hiemstra en de Vries

Volgens Hiemstra & de Vries zijn we een aanradertje. Dat is best een leuk compliment van een organisatieadviesbureau. Een prachtig nieuw kantoor in het WTC in Utrecht had nog veilig & snel wifi nodig. Wij mochten het aanleggen.

IW

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij voerden voor 42 locaties een site-survey uit. Vervolgens regelden we voor 7 locaties een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving.
Lees meer

Interslash

In Zwaagdijk staat het grootste b2b seksspeeltjeswarenhuis van Nederland. Wij wisten nog niet dat dit bestond, maar regelden met alle plezier de wifi. Zowel voor het kantoor als voor het warenhuis. Zo werken alle handscanners in elk gangpad perfect.

LaunchCafe

De derde ‘beste buiten de deur werkplek in Nederland’ van Intermediair en de tweede plaats in de Nationale Flexplek Test van Sprout. Die prijzen sleepte het Launch Cafe in Groningen in de wacht. En wij mogen delen in die trots. Want wij installeerden en faciliteren het wifi-netwerk waar tientallen ambitieuze ondernemers en start-ups dagelijks 75 gigabyte doorheen jagen.

Lovevery

Ze maken bij Lovevery speelgoed dat met je kind meegroeit. De wifi was alleen níet meegegroeid. Dagelijks deden ze gebedjes naar de ‘wifi gods’ in de hoop dat de Zoom calls te doen waren. Sinds wij hun wifi gefixt hebben, Zoomen ze weer de sterren van de hemel!

MTH Accountant

Hoe maak je een netwerk toekomstproof met de komst van 300 smartphones en de overstap naar laptops? En is Wi-Fi 6 (ax) daarvoor de oplossing? Voor MTH accountants ontwierpen we een nieuw netwerk, we gaven advies voor een Wi-Fi 6E overstap en fixten gepersonaliseerd inloggen <3

MartiniPlaza

Martiniplaza belde ons met de vraag of we toevallig ook wifi à la minute op de kaart hadden staan voor één van hun beurzen. Natuurlijk! Binnen een paar uur stond er een verhuurinstallatie op de Wonen&Co beurs, die voor een aantal dagen soepeltjes heeft bijgedragen aan een nog betere beurs ervaring.

Otrium

12 procent van de kleding die wereldwijd wordt geproduceerd, blijft ongedragen. Hoeveel procent van de wífi niet gebruikt wordt is bij ons niet bekend, maar wat we wél weten is dat met 11.212% groei het handig is als je internet tot in de puntjes uit handen is genomen.

Paypro

Altijd fijn om gemotiveerde, ambitieuze bedrijven op weg te helpen. PayPro, één van de snelst groeiende Groningse ondernemingen, toverde een herenhuis om tot een modern kantoor. En wij zorgden voor de moderne wifi.

Qelp

Qelp zorgt ervoor dat bedrijven begrijpbare handleidingen online beschikbaar hebben, zodat klanten zelf hun probleem kunnen oplossen. Helaas hadden ze geen handleiding voor hun wifi problemen, dus schakelden ze ons in. Van installatie tot onderhoud, wij regelen het voor ze!

Qlic

Qlic specialiseert zich in het bouwen van maatwerksoftware. Ze haalden dit jaar hun ISO27001 en ISO9001. Lekker bezig! Wij maakten hun netwerk next level om hun groei te kunnen blijven ondersteunen.

RDW

Studententeams maken een kart zelfrijdend en laten die vervolgens zo snel en foutloos mogelijk racen op TT Assen. En de wifi voor deze zelfrijdende scheurijzers? No problem, dat regelen wij!
Lees meer

REIN

We hielpen REIN advocaten met een straalverbinding de eerste maanden door en regelen nu dat ze altijd online zijn met supersnel draadloos internet.

Resort Schierduin

Een klant op het mooiste eiland van Nederland, dat doen we natuurlijk graag. De luxe appartementen zijn nu voorzien van fantastisch Netflix-proof wifi. Met de keuze voor WaaS werden de kosten gelijk verdeeld onder de VVE leden en was iedereen direct weer blij.

Salonized

Salonized regelt met hun super salon software bij 9000 kappers dat jij er weer geknipt uitziet ;-) Samen met Eurofiber zorgden we ervoor dat ze in hun nieuwe kantoor weer alle ruimte hebben om door te groeien.

Sensorfact

Sensorfact is gedreven om slim energie te besparen in de industrie. Voor hun nieuwe kantoor wilden ze het internet eindelijk écht eens goed aanpakken. En wat is er dan beter dan een mooie glasvezelverbinding? Mooi dat wij hun team van meer dan 80 mensen daar blij mee mochten maken!

Simplicate

Simplicate groeit als een malle. Het internet en de wifi hebben we in zowel Groningen als Amsterdam vernieuwd. Nu kan het Simplicate team zich volledig storten op het bouwen van de beste businesssoftware.

Startup weekend

In één weekend werken meer dan 100 mensen aan toffe start-up ideeën. Je kunt wel nagaan dat goed wifi dan ontzettend belangrijk is. Dankzij de plattegrond in het dashboard van Greatwaves kon de organisatie van Startup Weekend Groningen precies zien waar de wifi punten waren en hoeveel mensen er tegelijk gebruik maakten van deze punten.

The Hacker Building

Vanuit hun prachtige pand in Amsterdam produceerden ze al meer dan 30 start-ups. Wij voorzagen deze groep vrienden van supersnel managed wifi in hun prachtige co-working space.

Tomorrowmen

IJzersterk wifi, dat hadden de spinazie knagende marketinghelden van Tomorrowmen nodig. Bij hun prachtige nieuwe 'Tomorrowmansion' bleek het wifi brakker dan brak. Na een aantal oplossingen zelf geprobeerd te hebben moest het next level. We rustten het pand uit met een nieuw netwerk en nu draait hun internet en Voys telefonie weer uitstekend.

Top Dutch Solar Racing

Een project van MBO, HBO en universitaire studenten die 3000km door Australië rijden. Met een zonneauto (!!!). Wij ontwikkelden de verbinding tussen de volgauto en de zonneauto, rijdend en al, soms wel 500m afstand. Vet.
Lees meer

Transcom

De bijna 1200 medewerkers van Transcom Nederland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van klantcontact-diensten aan grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistiek. Wij regelen dat de wifi awesome is :-) Of we dat tweede pand gelijk ook even wilden doen? Natuurlijk.

Transparent

TransparenT, een Amstelveense club, haalt verrassingen in accountancy boven tafel. Wij mochten hun internet-verrassing oplossen en zorgen dat hun online-werkplek altijd perfect draait.

Van Boven

Het daglicht komt Van Boven, de wifi van Greatwaves. De implementatie van Exact WMS bracht de noodzaak voor een super betrouwbaar wifi netwerk voor 10.000 m2. Wij regelden de wifi & bekabeling voor de handscanners.

Vio

In het prachtige Amsterdamse grachtenpand van Vio, maken ze software om de beste deal voor je hotelovernachting te vinden. Zij doorzoeken Expedia, Booking, Hotels en Agoda in een oogwenk. Wij fixten uiteraard de snelle verbindingen en legden zelfs wifi aan in de chille tuin van hun kantoor. Daar kan in de zomer heerlijk gewerkt worden.

Vrijdagonline

Vrijdagonline vroeg of we het internet voor hun nieuwe kantoor voor Vrijdag konden regelen. Ze besteedden hun hele bedrijfsinternet aan ons uit, en wij regelden het woensdag al! Zo rollen we :-).

Werkman

Werkman Hoofcare is een van de grootste leveranciers van hoefijzers ter wereld. Wij installeerden het toekomstbestendig wifi netwerk van de nieuwe fabriek in De Groningse Eemshaven. Toffe klus.

Workdistrict

In het hartje van Amsterdam is een prachtige, nieuwe co-working experience ingericht. Met een verbluffend design en state of the art faciliteiten, kon een snelle en redundante internetverbinding niet uitblijven. Leuk weetje: alle bekabeling is hier volledig onzichtbaar weggewerkt. Fancy ;-)