Onze klanten

Hebben beter internet dan de NS

Toffe bedrijven die weten hoe belangrijk goede wifi op de werkvloer is. Die zien we graag als klant. Zoals zij ons zien als hun ideale netwerkbouwer. Een kleine greep uit de klanten waar we ons eerder op uitleefden:

 

Simplicate groeit als een malle, het internet en de wifi werden zowel in Groningen als Amsterdam een probleem. Wij hebben beide netwerken vernieuwd en gelijk de telefonie-problemen opgelost. Nu kunnen ze zich volledig storten op het bouwen van de beste business software.

Gadero, de snelst groeiende houthandel van Nederland had internet problemen. Ooit in alle haast aangelegd en nu toe aan een upgrade. We vervingen de internetlijn voor eentje met tien keer de capaciteit - voor hetzelfde maandbedrag. Nu hoeven ze niet meer op een houtje te bijten.

 

Eindelijk. Een software bouwer die jouw taal spreekt: beeproger. Met zo'n slogan weet je zeker dat het matcht. Zij de programmatuur, wij de wifi. Deze club met enthousiaste programmeurs en projectmanagers zorgen er voor dat je niet teveel tijd kwijt bent aan saai, repetitief werk. Love it.

Hackers & Founders Amsterdamze produceerde al meer dan 30 start-ups vanaf hun prachtige pand aan de Herengracht in Amsterdam. Een groep vrienden in een prachtige co-working space, met super snel managed wifi. 

 

Het team van Elgentos groeit, en hoe! Webshops bouwen kunnen ze als de beste; mits ze maar super snel internet hebben. We hoorde hun zeggen: Goeie koffie en snel internet, de rest kunnen we wel zonder. Wij zorgen er voor dat ze elke dag online en bereikbaar zijn. Leuke club hoor. 

HackerOneWe kregen een mailtje van ze; ze hadden ons gevonden via Facebook en waren wel klaar met hun wifi-netwerk. Soms hield het er meermaal daags mee op. Of wij een veilig wifi netwerk konden maken voor het leukste stelletje ethical hackers van Groningen? Natuurlijk. 

 

Voys is een telefooncentrale in de cloud. Fijn werken wel zo'n cloud, maar om naar de cloud toe te komen heb je zelf natuurlijk wel een awesome wifi netwerk nodig.. Voys vond dat het tijd was dat wij dat voor ze gingen fixen én voor hun klanten! Dus heb je Voys en wil je ook kunnen bellen via wifi? Doe ons gerust een belletje.

Catawiki is het snelstgroeiende veilinghuis van de wereld. Het hoofdkantoor, gevestigd in Assen, kampte met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Zo gezegd zo gedaan!

Dit jaar mochten we ook Amsterdam toevoegen. Catawiki en de 300+ werknemers die er dagelijks werken zijn erg tevreden. Het internet werkt nu top.

 

IJzersterk wifi, dat hadden de spinazie knagende marketinghelden van Tomorrowmen nodig. Bij hun prachtige nieuwe "Tomorrowmansion" bleek het wifi brakker dan brak. Na een aantal oplossingen zelf geprobeerd te hebben moest het Next Level. We voerden het pand uit met een nieuw netwerk en nu draait hun internet en Voys telefonie weer uitstekend.

Martiniplaza belde ons met de vraag of we toevallig ook wifi à la minute op de kaart hadden staan voor één van hun beurzen. Natuurlijk!  Binnen een paar uur stond er een verhuur installatie op de Wonen&Co beurs, die voor een aantal dagen soepeltjes heeft bijgedragen aan een nog betere beurservaring. Ze weten ons inmiddels te vinden voor de evenementen :-).

 

Altijd fijn om gemotiveerde, ambitieuze bedrijven op weg te helpen. PayPro, een van de snelst groeiende Groningse ondernemingen, toverde een herenhuis om tot een modern kantoor. Wij zorgden voor de moderne wifi.

Transcom.png

De bijna 1200 medewerkers van Transcom Nederland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van klantcontactdiensten aan grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistiek. Wij regelen dat de wifi awesome is :-) Of we dat tweede pand gelijk ook even wilden doen? Natuurlijk.

 

Donar is de beste basketbalclub van Nederland en komt uiteraard uit Groningen! Tijdens de wedstrijd zijn er soms duizenden bezoekers aanwezig in de topsporthal van Martiniplaza en wij mochten voor deze gelegenheid gratis wifi aanleggen. Door een bijzondere constructie boven het veld, konden honderden fans de live statistieken van de wedstrijd in de gaten houden. 

De derde ‘beste buiten de deur werkplek in Nederland’ van Intermediair en de tweede plaats in de Nationale Flexplek Test van Sprout. Die prijzen sleepte het Launch Café in Groningen in de wacht. En wij mogen delen in die trots. Want wij installeerden en faciliteren het wifi-netwerk waar tientallen ambitieuze ondernemers en startups dagelijks 75 gigabyte doorheen jagen

 

Werkman Horseshoes: In Helpman staat een 106 jaar oude hoefijzerfabriek, waar je vast nog niet van gehoord hebt. Hier hebben we een groot wifi netwerk van 16 access points aangelegd voor het kantoor en de fabriek. Opgeleverd volgens de NEN3140-norm en met access points in stofdichte casings. Toffe klus.

Online zijn doe je in Het Kwadraat. Een nieuwe startup Hub in Groningen? Die moesten wij natuurlijk doen. Ben je op zoek naar een tof nieuw kantoor of flexplek? Neem dan even een kijkje in de nieuwste co-working space van Groningen! Van Start Up naar Scale Up tot Grown Up, alles kan er terrecht.

 

Sinds 2007 maken Dannie en Onno van Fysiosportief het verschil met hun jonge en zeer klantgerichte fysiotherapie in Groningen. Dat zie je in alles: de fysiotherapeuten gebruiken iPads voor hun voortgangsgesprekken en het bedienen van de draadloze Sonos-speakers door het hele pand. Of we die naast ons geweldige wifi-netwerk ook meteen wilden ophangen. Natuurlijk.

CodeGorilla.png

CodeGorilla leert Ìedereen die maar wil programmeren waarna ze direct kunnen starten als Junior programmeur. De lesruimtes aan de Grote Markt konden de eisen van nerds-in-spé niet aan. Nu wel :-)

 

Data B zorgt dat je post krijgt van 40% van alle overheidsinstanties. Dat verklaart de 11 KM papier rol die ze ons lieten zien. Daar kunnen onze kabel rollen niet tegenop. Het draadloze netwerk was toe aan vervanging; zo gepiept!

In Raalte staat een prachtig theater met jaarlijks 80 professionele voorstellingen. Samen met 100 vrijwilligers zorgt de organisatie elk jaar weer voor prachtige voorstellingen. Ook voor evenementen is er tal van voorzieningen, zoals geweldig wifi.

 

Qelp zorgt er voor dat bedrijven begrijpbare handleidingen online beschikbaar hebben zodat klanten zelf hun probleem kunnen oplossen. Helaas hadden ze geen handleiding voor hun wifi problemen, dus schakelde ze ons in. We mogen vanaf dit jaar ook het onderhoud voor ons rekening nemen, dat was toch wel erg handig :-).

grachtenpand.jpg

Het eerste volledig klimaatneutrale monumentale grachtenpand van Amsterdam. Tot de nok toe gevuld met domotica én volledig onzichtbaar weggewerkte wifi zenders in daarvoor ontworpen luikjes. Residence Magazine vondt het een prachtige transformatie, wij ook.

 
Strandresortschiermonnikoog.png

Een klant op het mooiste eiland van Nederland, dat doen we natuurlijk graag; StrandResort Schiermonnikoog. De luxe appartementen zijn nu voorzien van fantastisch Netflix-proof wifi, op 400 meter lopen van het strand. Wat wil je nog meer :)

De Autoschat groep, met vestigingen overal in Friesland, kostte enige Oranjekoek om binnen te halen. Nu regelen we internet op de vestigingen en krijgen we flinke complimenten, zoals: "We hebben geen klachten". Zo zie je, wij kunnen ook goed internet leveren in Friesland.

 

Volgens Jeroen van Hiemstra & de Vries zijn we een aanradertje. Dat is best een leuk compliment van een organisatie-adviesbureau. Een prachtig nieuw kantoor in het WTC in Utrecht had nog veilig & snel wifi nodig. Wij mochten het aanleggen.

Als winnaar van de challenge Sustainable Campus ontwikkelden we voor Startup in Residence een eigen wifi zender met geïntegreerde sensoren. Voor Campus Groningen mochten we deze op grote schaal testen op de campus.

 
Van Boven.png

Het daglicht komt van boven, de wifi van Greatwaves. De implementatie van Exact WMS bracht de noodzaak voor een super betrouwbaar wifi netwerk voor 10.000 m2, wij regelden de wifi & bekabeling voor de handscanners.

De Rotterdamse Basisschool IBS Noen wilde aan de slag met digitale toetsafname. Daarbij is het belangrijk dat elke leerling dezelfde kans krijgt. Om dat te kunnen realiseren is super betrouwbaar wifi in elke klasruimte nodig. Wij regelden eerst een modernere internet lijn en plaatsten daarna een CITO proof netwerk.

 

Startup Weekend, wie kent het niet? In één weekend werken meer dan 100 mensen aan toffe start-up ideeën. Je kunt wel nagaan dat goede wifi dan ontzettend belangrijk is. Dankzij de plattegrond in het dashboard van Greatwaves kon de organisatie van Startup Weekend Groningen precies zien waar de wifi punten waren en hoeveel mensen er tegelijk gebruik maakten van deze punten.

 
 

Klaar voor geweldig wifi?