Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 30 jun 2022

Een internetoplossing voor Lets Get Digital

Let's Get Digital evenementenomgeving

Van kleine Groningse tech startup naar wereldwijd en mega succesvol platform voor (online) evenementen. Let’s Get Digital deed het. En wij zorgden dat hun internetoplossing met ze meegroeide.

Dit is Let’s Get Digital

“EventInsight zou eerst failliet gaan maar maakt nu een half miljoen omzet per maand”. Dat is nog eens een binnenkomer! Het innovatieve inchecksysteem voor evenementen leek aan het begin van de pandemie niet te meer redden. Maar - als diehard ondernemers - zetten de teamleden van Let’s Get Digital (voorheen EventInsight) hun schouders eronder: ze bouwden de hele software om en lanceerden een digitaal evenementenplatform. Met succes dus.

Fun fact

Het Let’s Get Digital team ging met alle medewerkers, aanhang en twee honden in veilige quarantaine. Twee weken lang in een vakantiehuisje om samen te sleutelen aan de toekomst van het bedrijf. Met als resultaat een nabootsing van een evenementenhal; digitaal maar met alle aspecten van een fysiek evenement. Goeie tip voor als je het even niet meer weet met je bedrijf: sluit je met z’n allen op in een vakantiewoning ;)

Groei in sight

Met klanten als European Space Agency, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Eurovisie Songfestival is “een succes” zacht uitgedrukt. Toen dit allemaal gebeurde was Let’s Get Digital al een paar jaar klant bij Greatwaves, dus we maakten het van dichtbij mee toen ze uit hun voegen barstten van de bedrijfsgroei.

Wens van Let’s Get Digital: een hoogwaardige en schaalbare internetoplossing die jarenlang probleemloos meegroeit met het bedrijf.

Aan die groei lijkt nog lang geen einde te komen, dus de wens van Let’s Get Digital was duidelijk: een hoogwaardig en schaalbaar netwerk dat jarenlang mee kan groeien met de behoeften van het bedrijf. Meegroeien in internetcapaciteit voor meer vierkante meters, verdiepingen en aantal internetgebruikers op kantoor.

Let’s Get Digital x Greatwaves

Van een enkel wifi kastje naar internet en wifi voor een kantoor met 2 verdiepingen van elk 500m2. Midden in de pandemie periode voorzagen wij het (toen) nieuwe kantoor van Let’s Get Digital van internet en wifi. De internetlijnen waren al aanwezig, dus wij namen de bekabeling, apparatuur en installatie op ons: stevige apparatuur, perfect passend abonnement, en een modulair internetsysteem zodat het internet goed wordt verdeeld en makkelijk kan worden uitgebreid. Om ondernemingen voor te bereiden op groei is het belangrijk om met een glasvezelverbinding te werken. De capaciteit daarvan kan eenvoudig worden opgeschaald. Zo krijgt het bedrijf precies wat het nodig heeft en betaal je nooit teveel. Bovendien blijven wij constant de bandbreedte doormeten. Zit het gebruik op 80% van de capaciteit? Dan geven wij een seintje om het internet op te schroeven.

Het nieuwe normaal

Of de evenementen nu online of offline worden georganiseerd, Let’s Get Digital zit goed. Het team stort zich volledig op waar zij goed in zijn, evenementen ondersteunen, en wij regelen dat ze dat snel, stabiel en veilig kunnen doen. Van het contractbeheer tot de monitoring en onderhoud van apparatuur. Zo houden we nog wat tijd over om af en toe samen een biertje te drinken ;)

Naar overzicht

Lees verder...

TechniekKlantcases
Afbeelding bij artikel Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Justin Matulessy6 apr 2023

Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Hoe verlopen de ontwikkelingen binnen de industriële sector (Industry 4.0)? En waarom is een krachtig netwerk belangrijk? Lees het hier! Lees meer

Klantcases
Afbeelding bij artikel Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Katja Poltavets10 aug 2022

Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Wat doe je als je over twee weken in je pand kunt, maar je nog 18 weken moet wachten tot je glasvezel is aangelegd? Dan zetten wij een Starlink op je dak :) Lees meer

Tips
Afbeelding bij artikel 3 warehousing webinars over magazijn wifi

Katja Poltavets28 jun 2022

3 warehousing webinars over magazijn wifi

Wil je het maximale uit je internetoplossing halen voor jouw magazijn? Check onze 3 webinars voor alle uitdagingen en oplossingen voor wifi voor warehousing. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69