De beste internetoplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen

Ben jij de pandbeheerder die verantwoordelijk is voor het internet en de wifi in één of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen? Dat is een verantwoordelijke taak. Want als het signaal wegvalt, dan krijg je niet één, niet twee, maar misschien wel honderd boze blikken. Gelukkig kun je het internet en de wifi aan Greatwaves uitbesteden! Wij regelen dat het perfect werkt, altijd en overal in het pand.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Launch Cafe
Het Kwadraat
De Groene Afslag
The Hacker Building
Crisp
Tomorrowmen
G2K
Let's go digital

Continuïteit

Is het voor jou essentieel om echt nooit offline te zijn? Snappen we. De continuïteit van jouw bedrijf is onze focus. Met onze oplossing garanderen we een uptime van 99.8% per jaar.

Totaaloplossing

Je krijgt van ons de volledige oplossing voor jouw bedrijfsinternet: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Zo doen wij waar we het beste in zijn en ben jij altijd vrij van internetzorgen.

Proactief & preventief

Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben. Wij proactief en preventief, jij zorgeloos surfen.

Iedereen veilig en 24/7 online

Verzamelgebouwen herbergen een grote diversiteit aan bedrijven. Niet alleen qua branche, maar ook qua werktijden en internet behoeften. Met de juiste apparatuur en bekabeling zorgen wij ervoor dat het internet (naar Mbit afname) op een veilige manier wordt doorgezet en verdeeld over de kantoren.

Lees meer over zakelijk wifi

Verdienmodel voor het verzamelgebouw

Door de gezamenlijke internetverbinding te delen hoeft niet elke huurder een kostbare aanleg te doen, maar hebben ze binnen 1 werkdag toegang tot een betrouwbare en snelle glasvezelverbinding voor betaalbare maandbedragen. Huurders kunnen sneller huren en is er minder leegstand. Also: de huurprijs en waarde van panden met goede connectiviteit is tot 5% hoger. Win-win voor huurders en het verzamelgebouw.


Managed wifi: geen boze blikken en jouw handen vrij

Elke minuut meet onze software het netwerk en alle apparatuur door. We gaan direct over tot actie als we zien dat er iets fout kán gaan. Toch iemand die een kabel doorknipt in je vergaderruimte? Wij komen direct op locatie om het te fixen. Jij kunt door met je vergadering en wij zorgen voor een tijdelijke oplossing terwijl wij de reparatie uitvoeren. Continuïteit +1.

Leer meer over onze werkwijze
Het Kwadraat

In dit pand regelen we internet voor 15.000m2, met huurders van klein tot groot. Van volledig verzorgd wifi tot back-up verbinding in verschillende kantoren en flex-ruimtes. Snel geleverd en van een transparante ‘menukaart’ besteld

De Groene Afslag

Aan de A1, afslag 8 ligt de groenste startup-hub van Nederland. Alleen bedrijven die iets met circulaire economie doen mogen zich hier vestigen en geven het goede voorbeeld. Wij zorgen dat ze altijd online zijn om de wereld een stukje beter te maken.

The Hacker Building

Vanuit hun prachtige pand aan de Herengracht in Amsterdam produceerden ze al meer dan 30 start-ups. Wij voorzagen deze groep vrienden van supersnel managed wifi in hun prachtige co-working space.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69