Internetscan - site survey

Internet en/of wifi scan nodig? Geen probleem. Wij brengen je hele wifi netwerk in kaart van A tot Z, zodat jij weet hoe jouw netwerk erbij ligt. Wees niet bang, we passen niks aan, maar geven je wel de handvatten om zelf verbeteringen door te voeren aan je zakelijke internet.

Vraag direct een offerte aan

Basismeting

Bij deze gratis site survey komen we met onze laptop bij je langs op locatie. In een paar uurtjes kijken we - met behulp van onze software - of alles functioneert zoals het zou moeten: we brengen de basisfuncties in kaart en we kijken we of je wifi design goed in elkaar zit. Je krijgt van ons een beknopt advies over verbeterpunten of grote problemen (denk aan internet verbindingen die slecht/duur/niet passend zijn, apparatuur die of defect oud is, misconfiguraties, plaatsing en installatiefouten). Handig toch? :)


Uitgebreide meting

Wil je een uitgebreide (turbo) meting? No problem! Dit doen we met een Ekahau sidekick. Een erg geavanceerd meetapparaat waarmee we alles tot in de puntjes kunnen meten. We doen een site survey op locatie, waarna je een uitgebreid adviesrapport ontvangt op basis van de metingen. De uitgebreide meting kost €1150,- per dag. Afhankelijk van de grootte van het pand zijn we één of meerdere dagen bezig.

Catawiki

Catawiki is het snelst groeiende veilinghuis van de wereld. De kantoren in Assen en Amsterdam kampten met netwerkproblemen. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Resultaat: Catawiki en de 300+ werknemers die er dagelijks zijn voorzien van top internet.

IW

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij voerden voor 42 locaties een site-survey uit. Vervolgens regelden we voor 7 locaties een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving.

MTH Accountant

Hoe maak je een netwerk toekomstproof met de komst van 300 smartphones en de overstap naar laptops? En is Wi-Fi 6 (ax) daarvoor de oplossing? Voor MTH accountants ontwierpen we een nieuw netwerk, we gaven advies voor een Wi-Fi 6E overstap en fixten gepersonaliseerd inloggen <3

Aanvraagformulier