Zakelijk wifi van Greatwaves

Zakelijk wifi van Greatwaves voor bedrijven die het essentieel vinden om online te zijn: een betrouwbaar en supersnel draadloos bedrijfsnetwerk zonder zorgen over storingen, downtime of veiligheidslekken. En dat ook nog eens volledig uit handen geven aan een partij die doorgaat totdat jij vindt dat het helemaal perfect werkt. Voor ons is geen mission impossible.

Vraag een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Tomorrowmen
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Betty Blocks

Waarom zakelijk wifi van Greatwaves?

  • Obsessie voor klanttevredenheid

    Wij gaan door het vuur en tot het gaatje voor jouw bedrijfsinternet. Ben je nog niet tevreden? Dan gaan we net zo lang door totdat jíj vindt dat het perfect werkt.

  • Wifi-specialist

    Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, vakkennis en zelfontwikkelde software. Wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi specialist.

  • Proactief & preventief

    Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben! Wij proactief en preventief, jij zorgeloos surfen.


Crisp

Nummer 2 in de Quote 25 van snelst groeiende bedrijven is online supermarkt Crisp! Wij voorzagen het nieuwe kantoor en het grote warenhuis van een vlekkeloos netwerk, waar grote hoeveelheden orders worden verwerkt. Alle apparaten (van handscanners tot koelcellen) zijn nu altijd online!

Tomorrowmen

Tomorrowmen Éen pand, meerdere bedrijven, iedereen een veilig en snel wifi netwerk. We regelden het voor Tomorrowmen, Chordify en TRGR.

Betty Blocks

Prachtig pand, 380% groei per jaar, 200+ collega's & slecht wifi. Dat klonk ons ook vreemd in de oren. Betty Blocks schrijft code zodat iedereen apps kan maken, nu zónder internet problemen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook gepersonaliseerd inloggen?

Doen jullie ook aan Wifi as a Service?

Welk merk wifi kastje gebruiken jullie?

Zet je internet op standje turbo

We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Noodstroomvoorziening, VPN, netwerkbeveiliging tegen virussen en ransomware? Het wifi van je hele organisatie verhuizen? Kom maar door! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Wil je je zakelijk wifi oplossing upgraden? Dat kan!

Check onze werkwijze

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

We got you! Neem dan gelijk even contact met ons op en dan gaan zorgen we ervoor dat jouw bedrijf probleem- en zorgeloos online is. Onder andere Crisp, Simplicate en Betty Blocks gingen je al voor in het afnemen van zakelijk wifi.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69