Netwerkbeheer uitbesteden aan Greatwaves

Het beheren van een zakelijk netwerk is een beste kluif. Misschien heb je onvoldoende professionele netwerk kennis in huis, of merk ook jij dat het takenpakket van de systeembeheerder of ICT-verantwoordelijke steeds groter wordt. Say no more. Wil je jouw bekabelde netwerk, wifi netwerk of firewall uitbesteden aan een specialist die er bovenop zit? Aangenaam.

Vraag een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Waarom zakelijk internet van Greatwaves?

  • Fixed price

    Eenmalige kosten voor installatie en een vast maandelijks bedrag voor onderhoud (€20,- per maand voor elk beheerd apparaat), storingsdienst en documentatie.

  • Service Level Agreement (SLA)

    We bieden standaard een SLA waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en vervangen van apparatuur.

  • Storingsdienst waar je u tegen zegt

    Netwerken en apparatuur worden elke minuut doorgemeten met onze zelfontwikkelde monitoring-software. Als we zien dat er iets fout kán gaan, lossen we het op, vaak nog voordat je er iets van merkt.


EDC Easytoys

Nooit offline zijn is voor Easytoys super belangrijk, want met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is Easytoys één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland. Daarom kozen ze voor netwerkbeheer met een redundante firewall en een redundante internetlijn.

Paypro

PayPro Payment-provider PayPro moet aan strenge netwerkeisen voldoen vanuit de financiële sector. Door dit uit te besteden bij Greatwaves komen ze gemakkelijk door de audit én werkt de wifi altijd top.

Het Kwadraat

In Het Kwadraat regelen we internet voor 15.000m2, met huurders van klein tot groot. Van volledig verzorgde wifi tot back-up verbinding in verschillende kantoren en flexruimtes. Snel geleverd en besteld van een transparante ‘menukaart’.

Veelgestelde vragen

Nemen jullie ook bestaande netwerken over?

Doen jullie ook aan systeembeheer?

Zet je internet op standje turbo

Wil je naast netwerkbeheer ook zakelijk wifi uitbesteden? Managed wifi is no problemo! Wij nemen graag het beheer van jullie wifi netwerk op ons. Om te kunnen garanderen dat dit geweldig werkt, doen we dit uitsluitend als we het netwerk ook hebben aangelegd.

Lees meer over onze oplossing voor zakelijk wifi

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Awesome! Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe wij jouw ontzorgen (sorry voor het kleffe woord) van jouw netwerkbeheer! Onder andere Easytoys, PayPro en Het Kwadraat gingen je al voor in het uitbesteden van hun netwerkbeheer!

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69