Netwerkbeheer uitbesteden aan Greatwaves

Een (draadloos) bedrijfsnetwerk aanleggen en beheren is een beste kluif. Misschien heb je onvoldoende professionele netwerkkennis in huis. Of je merkt dat het takenpakket van de systeembeheerder of ICT-verantwoordelijke steeds groter wordt. Say no more. Wil je jouw bekabelde netwerk, wifinetwerk of firewall uitbesteden aan een specialist die er bovenop zit? Aangenaam. Wij zijn Greatwaves en we bieden Network as a Service (NaaS).

Vraag een offerte aan

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Waarom de netwerkservice van Greatwaves?

  • Fixed price voor netwerkbeheer

    Eenmalige kosten voor installatie en een vast maandelijks bedrag voor onderhoud. Dat is €21 per maand voor elk beheerd apparaat, inclusief storingsdienst en documentatie.

  • Service Level Agreement (SLA)

    We bieden een professionele SLA waarin al onze afspraken en garanties staan vastgelegd. Van uptime en documentatie tot updates en het vervangen van apparatuur.

  • Storingsdienst waar je u tegen zegt

    Netwerken en apparatuur worden elke minuut doorgemeten met onze zelfontwikkelde monitoring-software. Als we zien dat er iets fout kán gaan, lossen we het op, vaak nog voordat je er iets van merkt.


Zij gebruiken onze netwerkdienstverlening

EDC Easytoys

Nooit offline zijn is voor Easytoys super belangrijk, want met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is Easytoys één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland. Daarom kozen ze voor netwerkbeheer met een redundante firewall en een redundante internetlijn.

Paypro

PayPro Payment-provider PayPro moet aan strenge netwerkeisen voldoen vanuit de financiële sector. Door dit uit te besteden bij Greatwaves komen ze gemakkelijk door de audit én werkt de wifi altijd top.

Het Kwadraat

In Het Kwadraat regelen we internet voor 15.000m2, met huurders van klein tot groot. Van volledig verzorgde wifi tot back-up verbinding in verschillende kantoren en flexruimtes. Snel geleverd en besteld van een transparante ‘menukaart’.

Veelgestelde vragen

Nemen jullie ook bestaande netwerken over?

Doen jullie ook aan systeembeheer?

Waarom zou ik mijn bedrijfsnetwerk uitbesteden?

Heeft onze ICT ook inzicht in jullie monitoring?

Hoe snel wordt defecte apparatuur vervangen?

Waarom is Greatwaves beter dan mijn huidige ICT-partij?

Wat maakt netwerkbeheer van Greatwaves anders dan bij andere partijen?

Met welke merken werken jullie?

Wat verstaan jullie onder 'netwerkbeheer'?

Is netwerkbeheer uitbesteden echt nodig?

Zet je netwerk op standje turbo

Wil je naast netwerkbeheer of netwerkonderhoud je zakelijke wifi uitbesteden? Managed wifi is no problemo! Wij nemen graag het beheer van het wifinetwerk op ons. Om te kunnen garanderen dat dit geweldig werkt, doen we dit uitsluitend als we het zelf hebben aangelegd.

Lees meer over onze oplossing voor zakelijk wifi

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Awesome! Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe wij je ontzorgen (sorry voor het kleffe woord) van jouw netwerkbeheer! Bedrijven zoals Easytoys, PayPro en Het Kwadraat gingen je al voor in het uitbesteden van hun netwerkonderhoud en netwerkbeheer.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69