Geweldig wifi voor advocaten en notarissen

Is je netwerk niet veilig? Dan zijn je computers, bedrijfsdata en klantgegevens dat ook niet. Haperend internet? Dan loop je de kans een telefoontje, opdracht of deadline te missen. Gelukkig kun je jouw bedrijfsinternet aan Greatwaves uitbesteden. Dan weet je zeker dat je collega’s, medewerkers en klanten altijd én veilig online zijn.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

MTH Accountant
Crisp
Catawiki
Top Secret
EDC Easytoys
RDW / Self Driving Challenge
IW
REIN Advocaten

Volledig transparant

Van onze garanties tot kosten; wij communiceren al onze afspraken duidelijk vooraf. Je wilt awesome bedrijfsinternet, geen kleine lettertjes.

Totaaloplossing

Je krijgt van ons de volledige oplossing voor jouw bedrijfsinternet: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Zo doen wij waar we het beste in zijn en ben jij altijd vrij van internetzorgen.

Wifi-specialist

Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, kwalitatieve hardware en zelfontwikkelde software. Wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi-specialist.

Een veilig netwerk is de basis van een veilige ICT omgeving

Bedrijfsdata of cliëntgegevens kunnen erg interessant zijn voor cybercriminelen, dus het is belangrijk om datalekken en -diefstal te voorkomen. Onze firewalls en netwerkapparatuur zijn altijd up-to-date én worden elke minuut doorgemeten op afwijkingen. Zo zorgen we ervoor dat je netwerk en alle apparaten veilig zijn en blijven!

Lees meer over onze werkwijze

Maatwerk-
oplossing
waar je niet naar om hoeft te kijken

Een kantoornetwerk veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig ingerichten vraagt om een maatwerkoplossing. Op basis van jullie plattegrond, hoeveelheid gebruikers en internet wensen regelen wij een schaalbare oplossing. Vanaf de basis perfect opgebouwd en aangelegd. Daarna proactief gemonitord en onderhouden. Jullie internet is volledig onze zorg!


Geen loze beloftes dankzij ons SLA

Je wilt goed internet, geen addertjes onder het gras. We <3 transparantie en duidelijke afspraken (vooraf!). In onze Service Level Agreement leggen we vast hoe we onze beloftes over onderhoud, beheer, documentatie en veiligheid nakomen. En we zijn kort maar krachtig over onze kosten: fixed price per maand, zonder verrassingen.

REIN Advocaten

We hielpen REIN advocaten met een straalverbinding de eerste maanden door en regelen nu dat ze altijd online zijn met supersnel draadloos internet.

Top Secret

Een gerenommeerd Noord Nederlands advocatenkantoor

Hiemstra en de Vries

Volgens Hiemstra & de Vries zijn we een aanradertje. Dat is best een leuk compliment van een organisatie-adviesbureau. Een prachtig nieuw kantoor in het WTC in Utrecht had nog veilig & snel wifi nodig. Wij legden het aan.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. Easytoys, Catawiki en VanMoof gingen je al voor in het uitbesteden van hun internet en wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69