Arrow Left icon Naar overzichtLaatst bijgewerkt op Jul 5, 2019

Wij gaan alvast bomen planten

Bomen planten voor een beter milieu

Wat is de beste manier om klimaatverandering tegen te gaan? Wereldwijd minstens een biljoen bomen planten. Dat kwam vrijdag in het nieuws. Het blad Science geeft aan dat er een hoop verschillende manieren zijn om onze Co2-uitstoot te verminderen. En wat blijkt? Het planten van bomen is simpelweg de meest efficiënte en haalbare oplossing. Voor ons, voor jou, voor iedereen.

Wij gaan het gewoon doen

Er is super veel discussie over de klimaatcrisis. Wij kiezen ervoor om hier niet aan mee te doen. Want we hebben namelijk geen verstand van het milieu. Wat we wel weten is dat er twee opties zijn voor ons als bedrijf:

  1. Doen alsof er niks aan de hand is en ons niet verantwoordelijk voelen
  2. Iets doen wat bijdraagt aan een oplossing

2, natuurlijk. We gaan onze kop niet in het zand steken. Daarom planten we vanaf deze maand 100 bomen per maand. En voor elke wifizender waar we een klant blij mee maken, planten we er een extra boompje bij.

En nu? Leuk voor nerds

Binnenkort gaan we onze API koppelen aan Reforestation as a Service. Elk apparaat dat we installeren plant dan automatisch een boom. Dit gaan we via DigitalHumani inbouwen.

De kans bestaat dat we over 10 jaar zeggen: “Goh, wat moeten we nou met al die bomen die we hebben geplant.” In het beste geval hebben we een mooie bijdrage geleverd aan het milieu, in het slechtste geval een hoop brandhout.

Doe je met ons mee?

Normaal gesproken zouden we hier een marketingverhaal neerzetten. Zodat je wifi bij ons koopt en daardoor automatisch bomen plant.

Maar eigenlijk hebben we liever dat dit artikel impact heeft op jullie als bedrijf. Zodat jullie ook bomen gaan planten.

Want reken eens uit: stel dat alle 66.579.500 bedrijven van Nederland minstens 100 bomen per maand gaan planten. Dan beuken we gezamenlijk 79.895.400.000‬ bomen per jaar de grond in. We hoeven in Nederland echt niet de héle wereld te redden - maar zo komen we al een heel eind.

Dus… Doe je mee? Klik hier om bomen te planten namens jouw bedrijf. (Laat het ons vooral weten <3)

Wat is de status nu?

Ondertussen hebben we al aardig wat bomen geplant. Na een jaar besloten we om een balans op te maken. Lees hier hoe CO2 neutraal wij zijn als bedrijf.

Arrow Left icon Naar overzicht

Lees verder...

CaseAfbeelding bij artikel Easytoys (EDC)

Katja PoltavetsOct 15, 2021

Easytoys (EDC)

Met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is EDC Retail (beter bekend van EasyToys) één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland. Wij droegen een steentje bij aan hun online verbinding. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel Otrium: online fashion outlet

Katja PoltavetsOct 11, 2021

Otrium: online fashion outlet

De online designer fashion-outlet Otrium had binnen één maand een full service internet oplossing nodig voor hun nieuwe pand. Wij gingen de uitdaging aan regelden internet & wifi voor ze. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel RDW: Self Driving Challenge

Katja PoltavetsSep 8, 2021

RDW: Self Driving Challenge

Studententeams maken een kart zelfrijdend en laten die vervolgens zo snel en foutloos mogelijk racen op TT Assen. En de wifi voor deze zelfrijdende scheurijzers? No problem, dat regelen wij! Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69