Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 11 mrt. 2022

Wij gaan alvast bomen planten

Bomen planten voor een beter milieu

Wat is de beste manier om klimaatverandering tegen te gaan? Wereldwijd minstens een biljoen bomen planten. Dat kwam vrijdag in het nieuws. Het blad Science geeft aan dat er een hoop verschillende manieren zijn om onze Co2-uitstoot te verminderen. En wat blijkt? Het planten van bomen is simpelweg de meest efficiënte en haalbare oplossing. Voor ons, voor jou, voor iedereen.

Wij gaan het gewoon doen

Er is super veel discussie over de klimaatcrisis. Wij kiezen ervoor om hier niet aan mee te doen. Want we hebben namelijk geen verstand van het milieu. Wat we wel weten is dat er twee opties zijn voor ons als bedrijf:

  1. Doen alsof er niks aan de hand is en ons niet verantwoordelijk voelen
  2. Iets doen wat bijdraagt aan een oplossing

2, natuurlijk. We gaan onze kop niet in het zand steken. Daarom planten we vanaf deze maand 100 bomen per maand. En voor elke wifizender waar we een klant blij mee maken, planten we er een extra boompje bij.

En nu? Leuk voor nerds

Binnenkort gaan we onze API koppelen aan Reforestation as a Service. Elk apparaat dat we installeren plant dan automatisch een boom. Dit gaan we via DigitalHumani inbouwen.

De kans bestaat dat we over 10 jaar zeggen: “Goh, wat moeten we nou met al die bomen die we hebben geplant.” In het beste geval hebben we een mooie bijdrage geleverd aan het milieu, in het slechtste geval een hoop brandhout.

Doe je met ons mee?

Normaal gesproken zouden we hier een marketingverhaal neerzetten. Zodat je wifi bij ons koopt en daardoor automatisch bomen plant.

Maar eigenlijk hebben we liever dat dit artikel impact heeft op jullie als bedrijf. Zodat jullie ook bomen gaan planten.

Want reken eens uit: stel dat alle 66.579.500 bedrijven van Nederland minstens 100 bomen per maand gaan planten. Dan beuken we gezamenlijk 79.895.400.000‬ bomen per jaar de grond in. We hoeven in Nederland echt niet de héle wereld te redden - maar zo komen we al een heel eind.

Dus… Doe je mee? Klik hier om bomen te planten namens jouw bedrijf. (Laat het ons vooral weten <3)

Wat is de status nu?

Ondertussen hebben we al aardig wat bomen geplant. Na een jaar besloten we om een balans op te maken. Lees hier hoe CO2 neutraal wij zijn als bedrijf.

Veelgestelde vragen

Naar overzicht

Lees verder...

Tips
Afbeelding bij artikel Zakelijk glasvezel leveranciers vergelijken in 2022

Wouter Zijlstra22 mrt. 2022

Zakelijk glasvezel leveranciers vergelijken in 2022

We vergeleken de beste zakelijk internetproviders anno 2022: hoe ze van elkaar verschillen en welke leverancier passend is voor welke bedrijfsomvang. Lees meer

Klantcases
Afbeelding bij artikel IW Nederland: wifi die staat als een school

Katja Poltavets1 mrt. 2022

IW Nederland: wifi die staat als een school

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij regelden een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving. Lees meer

Techniek
Afbeelding bij artikel Review WiFi 6E: 6Ghz wifi uitgelegd en getest

Wouter Zijlstra8 feb. 2022

Review WiFi 6E: 6Ghz wifi uitgelegd en getest

Voor het eerst sinds 2009 zet wifi een enorme stap voorwaarts: 9x sneller draadloos internet! Wij kochten de eerste zakelijke wifi 6E zender om deze techniek in de praktijk te testen. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69