Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 11 mrt 2022

Wij gaan alvast bomen planten

Bomen planten voor een beter milieu

Wat is de beste manier om klimaatverandering tegen te gaan? Wereldwijd minstens een biljoen bomen planten. Dat kwam vrijdag in het nieuws. Het blad Science geeft aan dat er een hoop verschillende manieren zijn om onze Co2-uitstoot te verminderen. En wat blijkt? Het planten van bomen is simpelweg de meest efficiënte en haalbare oplossing. Voor ons, voor jou, voor iedereen.

Wij gaan het gewoon doen

Er is super veel discussie over de klimaatcrisis. Wij kiezen ervoor om hier niet aan mee te doen. Want we hebben namelijk geen verstand van het milieu. Wat we wel weten is dat er twee opties zijn voor ons als bedrijf:

  1. Doen alsof er niks aan de hand is en ons niet verantwoordelijk voelen
  2. Iets doen wat bijdraagt aan een oplossing

2, natuurlijk. We gaan onze kop niet in het zand steken. Daarom planten we vanaf deze maand 100 bomen per maand. En voor elke wifizender waar we een klant blij mee maken, planten we er een extra boompje bij.

En nu? Leuk voor nerds

Binnenkort gaan we onze API koppelen aan Reforestation as a Service. Elk apparaat dat we installeren plant dan automatisch een boom. Dit gaan we via DigitalHumani inbouwen.

De kans bestaat dat we over 10 jaar zeggen: “Goh, wat moeten we nou met al die bomen die we hebben geplant.” In het beste geval hebben we een mooie bijdrage geleverd aan het milieu, in het slechtste geval een hoop brandhout.

Doe je met ons mee?

Normaal gesproken zouden we hier een marketingverhaal neerzetten. Zodat je wifi bij ons koopt en daardoor automatisch bomen plant.

Maar eigenlijk hebben we liever dat dit artikel impact heeft op jullie als bedrijf. Zodat jullie ook bomen gaan planten.

Want reken eens uit: stel dat alle 66.579.500 bedrijven van Nederland minstens 100 bomen per maand gaan planten. Dan beuken we gezamenlijk 79.895.400.000‬ bomen per jaar de grond in. We hoeven in Nederland echt niet de héle wereld te redden - maar zo komen we al een heel eind.

Dus… Doe je mee? Klik hier om bomen te planten namens jouw bedrijf. (Laat het ons vooral weten <3)

Wat is de status nu?

Ondertussen hebben we al aardig wat bomen geplant. Na een jaar besloten we om een balans op te maken. Lees hier hoe CO2 neutraal wij zijn als bedrijf.

Veelgestelde vragen

Naar overzicht

Lees verder...

TechniekKlantcases
Afbeelding bij artikel Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Justin Matulessy6 apr 2023

Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Hoe verlopen de ontwikkelingen binnen de industriële sector (Industry 4.0)? En waarom is een krachtig netwerk belangrijk? Lees het hier! Lees meer

Klantcases
Afbeelding bij artikel Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Katja Poltavets10 aug 2022

Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Wat doe je als je over twee weken in je pand kunt, maar je nog 18 weken moet wachten tot je glasvezel is aangelegd? Dan zetten wij een Starlink op je dak :) Lees meer

Tips
Afbeelding bij artikel 3 warehousing webinars over magazijn wifi

Katja Poltavets28 jun 2022

3 warehousing webinars over magazijn wifi

Wil je het maximale uit je internetoplossing halen voor jouw magazijn? Check onze 3 webinars voor alle uitdagingen en oplossingen voor wifi voor warehousing. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69