Internet in La Belle Alliance

Ben je klant bij Greatwaves? Cool! Dan weet je dat we alles voor je fixen. Ben je huurder bij La Belle Alliance (Hereweg 120) en regel je je eigen internet? Check dan hieronder wat we voor je doen als je gebruik maakt van de gezamenlijke internet verbinding.

Internetleverancier: Eurofiber & Ziggo

De internetleveranciers bij La Belle Alliance zijn Eurofiber & Ziggo. Eurofiber levert een snelle glasvezelverbinding naar het pand. Als back-up is er een Ziggo verbinding beschikbaar. Ben je geen klant bij Greatwaves? Zorg er dan voor dat je de back-up verbinding ook inricht op je eigen router.

Greatwaves zorgt ervoor dat deze internetverbinding gedeeld kan worden met meerdere huurders. Dit doen we door in de centrale technische ruimtes apparatuur te plaatsen die het internet op een veilige manier opsplitst.

Wat mag je van Greatwaves verwachten?

Maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 5 hebben we actief storingsbeheer op de internetlijn van het La Belle Alliance & onze netwerkapparatuur. Dat houdt in dat wij je contactpersoon zijn als er iets stuk is. Vaak lossen we dit al voor je op voordat jij er last van hebt en nemen we contact op met je internetleverancier. De apparatuur die je zelf in beheer hebt, daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Ben je direct klant bij Greatwaves?

Ben je direct klant bij Greatwaves en neem je wifi bij ons af? AWESOME, dan kun je direct inloggen op nms.greatwaves.nl en kun het incident op de voet volgen.

Als huurder van La Belle Alliance heb je de mogelijkheid om bij Greatwaves extra diensten zoals vaste IP adressen, backup verbinding (via Ziggo), eigen netwerken, wifi & beheerde firewalls af te nemen.
Interesse? Neem dan contact met ons op, de verhuurder zal een passend abonnement met jullie afspreken. Weet je al wanneer je gaat verhuizen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten :-).

SMS updates over storingen

Als eerste op de hoogte blijven van een storing in jouw pand? Meld je aan! Bij storing ontvang je dan onze SMS updates.