Geweldig internet voor scholen

Scholen en onderwijsinstellingen maken steeds meer gebruik van online leermiddelen en leeromgevingen. Voor videocolleges en digitaal samenwerken is het belangrijk dat het internet veilig, stabiel en betrouwbaar is. Gelukkig kun je jouw (draadloos) internet aan Greatwaves uitbesteden! Dan weet je zeker dat docenten en leerlingen probleemloos gebruik kunnen maken van alle online onderwijsplatforms.

Vraag direct een offerte aan

Een bewezen trackrecord

IW
Top Dutch Solar Racing
Basisschool IBS Noen
RDW / Self Driving Challenge
Campus Groningen
Startup weekend
Data B
Catawiki

Toekomstproof

Wij bieden alleen maar oplossingen die schaalbaar zijn en duurzaam zijn. Zo kan het internet jarenlang meegroeien met de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Proactief & preventief

Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben! Wij proactief en preventief, jij zorgeloos online.

Wifi-specialist

Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, kwalitatieve hardware en zelfontwikkelde software. Wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi-specialist.

Privacy & internetgebruik van leerlingen en docenten

Een veilig afgeschermd netwerk tussen leraren en scholieren is voor jullie school echt een must. We regelen standaard dat de datastromen van studenten en docenten worden afgeschermd. Leerlingen hebben dan geen toegang tot digiborden of apparatuur. Zo kan er, ook bij veel gebruikers op piekmomenten, altijd veilig en probleemloos worden lesgegeven.

Lees meer over onze werkwijze

Toekomst-
bestendig
en altijd inzichtelijk

Wij bouwen het vanaf de basis perfect op om een toekomstproof en schaalbaar netwerk te garanderen. Dankzij de nieuwste technieken groeit het mee met de omvang en behoefte van jouw school. Jouw internet is onze zorg, maar met ons storingsdashboard we zorgen voor een naadloze en transparante aansluiting met jullie systeembeheerder of ICT systemen.

Lees meer over onze monitoring

Meerdere onderwijslocaties centraal geregeld

Alle locaties worden op één gestructureerde manier ingericht en aangelegd, waardoor je kunt wisselen tussen verbindingen in verschillende panden. Ook het contractbeheer en internetlijnen zijn op elkaar afgestemd, waardoor je minder storingen en meer stabiel internet hebt. Alles ondergebracht bij één, dus geen paarse krokodillen. :)

Leer meer over onze werkwijze
IW

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij voerden voor 42 locaties een site-survey uit. Vervolgens regelden we voor verschillende een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving.

Top Dutch Solar Racing

Een project van MBO, HBO en universitaire studenten die 3000km door Australië rijden. Met een zonneauto (!!!). Wij ontwikkelden de verbinding tussen de volgauto en de zonneauto, rijdend en al, soms wel op 500m afstand van elkaar.

Basisschool IBS Noen

Deze Rotterdamse school wilde aan de slag met digitale toetsafname. Daarbij is het belangrijk dat elke leerling dezelfde kans krijgt. Om dat te kunnen realiseren is super betrouwbaar wifi in elke klasruimte nodig. Wij regelden eerst een moderne internetlijn en plaatsten daarna een CITO-proof netwerk.

Benieuwd naar de kosten?

Top, je overweegt Greatwaves. Vet goed idee. Maar zitten we op één lijn qua €?Ik ben benieuwd

Haal het onderste uit de wifi-kan

But wait, there’s more! Heb je extra wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Het wifi van je hele bedrijf verhuizen of meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit. Bekijk onze premium oplossingen

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Wax je surfplank, neem contact met ons op en dan gaan we de diepte in. We beheren al voor 55+ bedrijven het netwerk en onze rol is bij elke klant weer net iets anders. IW, Top Dutch Solar Racing en Basisschool IBS Noen gingen je al voor in het uitbesteden van hun zakelijk internet & wifi. Voor ons is geen mission impossible.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69