Internet in Het Kwadraat

Er zijn ontzettend veel aanbieders van zakelijk internet. Allemaal beloven ze de beste internet oplossing. De crème de la crème van het digitale landschap, zegmaar. Hoe kan het dan dat er nog steeds zoveel mensen klagen over trage wifi, storingen en onveilige verbindingen? Gelukkig kennen we bij Greatwaves het verschil tussen wifi en echt goede wifi. Vraag kosteloos een offerte aan of laat een externe offerte objectief beoordelen.

Internetleverancier: hallo,

De internetleverancier bij Het Kwadraat is ‘hallo,’ zij leveren een gigabit glasvezel verbinding naar het pand. Dat is echt super snel :-).

Greatwaves zorgt ervoor dat deze internetverbinding gedeeld kan worden met meerdere huurders. Dit doen we door in de centrale technische ruimtes apparatuur te plaatsen die het internet op een veilige manier opsplitst.

Wat mag je van Greatwaves verwachten?

Maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 5 hebben we actief storingsbeheer op de internetlijn van het Kwadraat & onze netwerkapparatuur. Dat houdt in dat wij je contactpersoon zijn als er iets stuk is. Vaak lossen we dit al voor je op voordat jij er last van hebt en nemen we contact op met je internetleverancier. De apparatuur die je zelf in beheer hebt, daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Ben je direct klant bij Greatwaves?

Ben je direct klant bij Greatwaves en neem je wifi bij ons af? AWESOME, dan kun je direct inloggen op nms.greatwaves.nl en kun het incident op de voet volgen.

Als huurder van het Kwadraat heb je de mogelijkheid om bij Greatwaves extra diensten zoals vaste IP adressen, eigen netwerken, wifi & beheerde firewalls af te nemen. Interesse? Neem dan contact met ons op, de verhuurder zal een passend abonnement met jullie afspreken. Weet je al wanneer je gaat verhuizen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten :-).

SMS updates over storingen

Als eerste op de hoogte blijven van een storing in jouw pand? Meld je aan! Bij storing ontvang je dan onze SMS updates.