This. Is. Greatwaves.

Het is toch eigenlijk absurd dat je bedrijfsinternet anno 2021 nog hapert? Dat het niet snel, niet veilig en niet betrouwbaar genoeg is? Of nog erger: als je dagen in de wacht staat omdat je ICT partij gewoon niet levert wat er is afgesproken. Greatwaves maakt daarin het verschil. Wij willen je omver blazen.


We zijn brutaal genoeg om te roepen dat we niet zomaar een internetverbeteraar zijn. Wij willen de grenzen van klanttevredenheid in de internetsector verleggen.

Hoe een project uitgroeide tot Greatwaves.

Hoe het begon?

Wifi aanleggen is vakwerk. En onze - sorry voor het kleffe woord - passie sinds 2008. Daar kwamen we achter toen we de vraag kregen om een bedrijfsverzamelgebouw te voorzien van goed internet. Het wifi dat er was haperde en bracht de productiviteit van honderden enthousiaste flexwerkers in gevaar. Waaronder dat van onszelf. Dus gingen we ermee aan de slag.


Wat begon als een project waarbij we het onderste uit de wifi-kan wilden halen voor ons eigen internet, werd een resultaat om op te bouwen. Ondernemingen die het Launch Cafe in Groningen aandeden, wilden hetzelfde pijlsnelle en overal bereikbare wifi - en voorzagen we van geweldig wifi. Elk bedrijf droeg weer een bevriend bedrijf aan. Ons specialisme werd een business. En die business werd Greatwaves.

Hoe het nu is?

Inmiddels werkt Greatwaves vanuit Groningen en Amsterdam. We bedienen ruim 60 tevreden bedrijven en elke dag voorzien we meer dan 2000 medewerkers van geweldig wifi. Van de ethische hackers van ZeroCopter die alleen met het allerveiligste internet werken, tot hoefijzer specialisten die innoveren met Internet of Things. Van een topsporthal met al haar toeschouwers en business lounges, tot het snelgroeiende veilingplatform Catawiki dat geen enkele seconde offline mag zijn.

Maar hoe talrijk de uitdagingen ook worden: wat ons drijft is onveranderd. Nog steeds leggen we het bedrijfsinternet aan dat je thuis ook wil hebben. Altijd snel, stabiel, veilig en betrouwbaar. Wifi dat zó goed is, dat jij als klant ook weer een ander bedrijf aandraagt.

Oh man, het wordt tijd voor Greatwaves.

Neem het niet van ons aan

Wat anderen over ons zeggen