BackgroundPurple.png

De beste wifi voor jouw situatie

 

Zakelijk internet nodig? Er zijn ontzettend veel aanbieders. Allemaal beloven ze jou de beste wifi. De crème de la crème van het digitale landschap, zegmaar. Hoe kan het dan dat er nog steeds zoveel mensen klagen over trage wifi? Storingen? Onveilige verbindingen?

 
 

Als elke internetleverancier top was, dan zouden wifiproblemen niet eens bestaan. Gelukkig kennen we bij Greatwaves het verschil tussen wifi en echt goede wifi. Dus de vraag aan jou is: ga je voor goed, of ga je voor beter? Vraag kosteloos een offerte aan of laat een externe offerte objectief beoordelen.


Het internet van Greatwaves

De naam Greatwaves zegt het eigenlijk al. Wij gaan voor great, met minder nemen we simpelweg geen genoegen. En onze klanten ook niet. Elke dag zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan surfen via een supersnel wifinetwerk. Maar onze service doet er nog een schepje bovenop:

Storing


Wij lossen storingen op, nog voordat ze jouw storingsdashboard bereiken

GREA_ICONS_Tekengebied 1 kopie 3.png


Altijd online dankzij onze back-up internetverbinding

GREA_ICONS_Tekengebied 1 kopie 7.png


Nooit onverwachte facturen, je weet precies wat je voor je internet betaalt

GREA_ICONS_Tekengebied 1 kopie 5.png


Sterke wifi in het hele gebouw, zelfs op dat enge zoldertje waar je liever niet komt

Gratis advies over je offerte

Voor de meeste mensen is het aanleggen van een wifinetwerk geen dagelijkse kost. Evenals het beoordelen van offertes. Fijn dat je snel internet krijgt, maar kan dat niet nog een tikkeltje sneller? En hoe kom je erachter of je niet te veel betaalt? Dat soort vragen kunnen wij voor jou beantwoorden.

We bekijken jouw wifi-offerte en zullen deze in begrijpelijke taal uitleggen. Heb je een goed aanbod gekregen? Daar gaan we niet over liegen; je kan vol vertrouwen je handtekening zetten. Helaas zien we veel offertes die minder rooskleurig zijn. In dat geval maken wij een alternatieve offerte waarmee je meer wifi krijgt voor je geld. Of op z’n minst een wifi-oplossing die beter past bij jouw situatie.

Vervolgens mag jij kiezen met wie je in zee gaat.

 
 

Ik wil een second opinion

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Vul het formulier in of bel ons op: 050 211 24 69