BackgroundPurple.png

Test je wifi

 

Natuurlijk heb je een mening over het wifi op de werkvloer. Maar laten we het eens in een test vangen. Een eerlijke test, waarbij we laten zien hoe snel het wifi-netwerk bij jou op dit moment is:

 

Downloadsnelheid

GREA_Downloadsnelheden_2.png

Mag er wel een tandje bij?

Deze downloadsnelheid is een betrouwbare momentopname, maar nog steeds ‘maar’ een momentopname. Je komt waarschijnlijk op deze pagina terecht omdat je vindt dat het wifi in je bedrijf beter kan. Sneller, maar ook stabieler.

Duurt het lang om bestanden te downloaden? Moet je vaak wachten op streaming video? Mis je bereik op plekken waar het wel nuttig zou zijn? Is het wifi soms helemaal verdwenen? Valt het bij jou wel mee, maar klagen je collega's steen en been?

Op welke vraag je antwoord ook ‘ja’ is; het wordt tijd voor Greatwaves.

Surf (hihi) onze site door om te zien wat we voor jouw bedrijfsnetwerk kunnen betekenen. Of neem direct contact op. Het verplicht je tot niets - maar zet wel mooi de deur open naar geweldig wifi in je bedrijf.

Neem direct contact op.

 

Ja maar, ik heb geen bedrijf!

Sorry, Greatwaves helpt alleen bedrijven aan awesome internet. We hebben wel een blog voor je met zes tips voor betere wifi thuis. We zijn de beroerdste niet. ;-)