In samenwerking met Vodafone Business

Greatwaves case:
IW Nederland

Opleidingsbedrijf IW Nederland besloot een aantal jaren geleden om het netwerk volledig op basis van wifi in te richten. Met het overschakelen op digitale leermiddelen en de explosieve groei van dataverbruik bleek hun wifi niet sterk genoeg… Wij zorgden voor een betrouwbare oplossing met maximale flexibiliteit, zónder een te duur netwerk. Hoe we dat deden lees je in onze referentiecase.

Ik wil de case

Op dit e-mailadres ontvang je de referentiecase

What's in it for you

 • Check icon

  PDF referentiecase

  Een uitgebreide case over hoe we een betrouwbaar wifi-netwerk aanlegden voor 6 vestigingen van IW Brabant/Zeeland.

 • Check icon

  Gratis internet (en wifi) check

  We komen bij je langs voor een internet/wifi site survey. Je krijgt van ons een beknopt adviesrapport over verbeterpunten of grote problemen over internetverbindingen, apparatuur, installatiefouten, enz.

 • Check icon

  Gratis en vrijblijvend

  Vanzelfsprekend is de case helemaal gratis. En heb je geen zin in een internet check (zonde!), dan laten we je natuurlijk met rust ;)

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Paypro

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Greatwaves realiseert superstabiel en waanzinnig snel internet en wifi voor bedrijven. 25 of 150 internetgebruikers, 1 of 3 verdiepingen, koelcellen of honderden meters aan magazijn? Je wilt snel, veilig en overal kunnen surfen. Is een beetje internet niet meer genoeg en wil je het helemaal uit handen geven aan een partij die er bovenop zit? Dan ben je toe aan Greatwaves.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69