Wifi as a Service

Geen investeringen in apparatuur, geen onderhoud plegen en geen storingen oplossen, maar gewoon de benodigde apparatuur huren inclusief uitgebreide service? Met Wifi as a Service van Greatwaves wordt dit heerlijke scenario realiteit. Omdat je geen grote investering hoeft te doen, wordt professioneel internet ineens toegankelijk voor elk bedrijf. Zeg jij binnenkort vaarwel tegen stress en hallo tegen gemak?

Vraag een offerte aan

Een bewezen trackrecord

RDW / Self Driving Challenge
Catawiki
Crisp
De Groene Afslag
Beeproger
Sykes
Transcom
Let's go digital

Obsessie voor klanttevredenheid

Wij gaan door het vuur en tot het gaatje voor jouw bedrijfsinternet. Ben je nog niet tevreden? Dan gaan we net zo lang door totdat jíj vindt dat het perfect werkt.

Toekomstproof

Wij bieden alleen maar oplossingen die schaalbaar zijn en duurzaam zijn. Zo kan het internet jarenlang meegroeien met de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Proactief & preventief

Bij een storing of defect zijn we dezelfde dag op locatie om het op te lossen met reserve apparatuur, die we altijd op voorraad hebben. Wij proactief en preventief, jij zorgeloos surfen.

Waarom Wifi as a Service van Greatwaves?

SLA: Service level Agreement

In onze Service Level Agreement leggen samen met jouw bedrijf vast wat de internet eisen zijn. Vervolgens zorgen we ervoor dat we die jarenlang halen of zelfs bovenverwachting presteren. Niet “goed internet”, maar concrete technische specificaties voor gegarandeerd een perfecte oplossing.

Lees meer over onze werkwijze

Grip op je kosten

Met Wifi as a Service heb je het grote voordeel van gespreide betaling. Na een eenmalige betaling voor bekabeling en btw, betaal je een vast bedrag per maand voor wat je gebruikt. Je hoeft dus niet te investeren in apparatuur, maar wel profiteren van jarenlang schaalbare, beheerde en perfect werkende wifi.


Wij serveren managed wifi

Onze wifi is volledig managed, dus wij zijn je enige en vaste contactpersoon & ‘noodcentrale’. Wij houden alles voor je in de gaten en zorgen dat elke storing zo snel mogelijk de kop wordt ingedrukt. Indien apparatuur aan vervanging toe is, wordt deze vervangen voordat je er iets van merkt. Én we gaan net zolang door totdat jij vindt dat het perfect werkt! Dat is een keiharde belofte.

Lees meer over onze netwerkmonitoring
De Groene Afslag

Startuphub voor de circulaire economie; geen bezit maar gebruik. WaaS paste perfect bij deze klant omdat ze gewoon jarenlang goed internet willen gebruiken en hier geen eigenaarschap over wilden.

Resort Schierduin

Een klant op het mooiste eiland van Nederland, dat doen we natuurlijk graag. De luxe appartementen zijn nu voorzien van fantastisch Netflix-proof wifi. Met de keuze voor WaaS werden de kosten gelijk verdeeld onder de VVE leden en was iedereen direct weer blij.

Zet je internet op standje turbo

Wil je echt het onderste uit de wifi-kan halen met premium oplossingen? Awesome! We zijn wifi specialist, dus voorzien je maar al je graag van allerlei technische snufjes. We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Noodstroomvoorziening, VPN, netwerkbeveiliging tegen virussen en ransomware? Het wifi van je hele bedrijf verhuizen? Prima! You name it, we build it.

Bekijk onze premium oplossingen

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem even contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat een passende oplossing is voor jouw bedrijf. Onder andere De Groene Afslag en Strandresort Schiermonnikoog gingen je al voor in het afnemen van Wifi as a Service.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69