De wifi-specialist

Zoek jij een wifi-specialist waar je écht van op aan kan? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met Greatwaves. Het is onze missie om jou een snelle, betrouwbare en veilige verbinding te geven. Daarvoor mag je ons zelfs uit bed bellen (al zal dat niet nodig zijn).

Neem contact met ons op

Een bewezen trackrecord

Let's go digital
Catawiki
Crisp
TransparenT
Beeproger
Sykes
Transcom
Betty Blocks

Altijd maatwerk

Elk bedrijf is anders, dus een maatwerkoplossing is altijd noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat onze oplossing haarfijn aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf en internetgebruikers.

Storingsdienst waar je u tegen zegt

Netwerken en apparatuur worden elke minuut doorgemeten met onze zelfontwikkelde monitoring-software. Als we zien dat er iets fout kán gaan, lossen we het op, vaak nog voordat je er iets van merkt.

50+ blije klanten

Met jarenlange ervaring, gestandaardiseerde werkwijze, vakkennis en zelfontwikkelde software. Vraag het onze klanten: wij zijn niet jouw allround ICT-bedrijf, maar je wifi specialist.

Wifi-specialist Greatwaves

Vakkundige bekabeling en installatie

Op basis van de wensen, eisen, internetgebruik en plattegronden van je bedrijf, checken we de optimale plaatsing van alle access points. Zo zorgen we ervoor dat jouw professionele bedrijfsnetwerk geschikt is voor waar jij het voor gebruikt. We bouwden al voor 50+ bedrijven een schaalbaar (wifi) netwerk waarmee ze jarenlang vooruit kunnen.

Lees meer over onze werkwijze

Zelfontwikkelde storingsdashboard

Met ons zelf ontwikkelde storingsdashboard (NMS) checken we elke minuut alle internet leveranciers en apparatuur. Dit is gekoppeld aan alle hardware in jullie bedrijfspand, dus we krijgen al een melding als er iets fout kán gaan. We gaan direct over tot actie om trage verbindingen, defecte wifi zenders en storingen in de internetlijn te kunnen afvangen. Vaak nog voordat jij er als gebruiker iets van merkt!

Lees meer over onze monitoring

You name it, we build it

Vanaf dag één heb je een vast contactpersoon. Iemand die alles (op het enge af) van wifi weet. Wij zorgen ervoor dat jij 24/7 verbonden bent met razendsnel internet. Wil je meer? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Noodstroomvoorziening, VPN, netwerkbeveiliging tegen virussen en ransomware? Het wifi van je hele bedrijf verhuizen? Prima! You name it, we build it. En we blazen je omver.

Bekijk onze premium opties

Tech facts

Ons snelheidsrecord is een lokale speedtest van 1150mbit over 5ghz wifi ac. De snelste en stabielste technieken (Wifi 6E, 60Ghz, 10Gbit backbones) leveren is onze passie. High density omgevingen, koelcellen, lange afstanden - daag ons gerust uit! En mocht dit nog niet technisch genoeg zijn, bel of mail ons dan vooral. Dan gaan we echt de diepte in.


MTH Accountant

Hoe maak je een netwerk toekomstproof met de komst van 300 smartphones en de overstap naar laptops? En is Wi-Fi 6 (ax) daarvoor de oplossing? Voor MTH accountants ontwierpen we een nieuw netwerk, we gaven advies voor een Wi-Fi 6E overstap en fixten gepersonaliseerd inloggen <3

IW

De nieuwe generatie technische talenten komt van MBO opleider IW. Wij voerden voor 42 locaties een site-survey uit. Vervolgens regelden we voor 7 locaties een veilige netwerkoplossing voor een toekomst- en online proof onderwijsomgeving.

Transcom

De bijna 1200 medewerkers van Transcom Nederland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van klantcontact-diensten aan grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistiek. Wij regelen dat de wifi awesome is :-) Of we dat tweede pand gelijk ook even wilden doen? Natuurlijk.

Overstappen op Greatwaves

Wat als jullie ooit stoppen?

Heeft mijn bedrijf tijdens de overstap internet?

Waarom is Greatwaves beter dan mijn huidige ICT-partij?

Hoe snel kan ik Greatwaves krijgen?

Kunnen jullie alles uit handen nemen?


Bekijk alle veelgestelde vragen

Klaar om te surfen?

Ben jij helemaal klaar met resetten of urenlang bellen met de klantenservice van je internetprovider? Dan is dit hét moment om die frustraties achter je te laten! Neem contact met ons op en we bespreken een oplossing waar jouw bedrijf jaren mee vooruit kunt.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69