BackgroundPurple.png

Wifi verhuisservice

Bedrijf verhuizen? Neem het beste internet mee!

 

Gaat je bedrijf verhuizen? Geen probleem: je kan het beste wifi gewoon meenemen. Met onze wifi verhuis service ben je geen minuut offline.

Verhuizingen zijn chaotische perioden voor bedrijven, weten we uit ervaring van onze klanten. Vaak vergeten ondernemingen om tijdig een internetlijn aan te vragen (en de juiste te kiezen) en het internetabonnement in het oude pand op te zeggen. Om nog maar te zwijgen over het aanleggen van de internetvoorzieningen in het nieuwe pand.


That's where we come in. Het maakt ons niet uit of je:

  • Je huidige netwerk naar een nieuw pand wil 'meenemen'

  • Het bestaande internet in het nieuwe pand wil verbeteren

  • Carte blanche wil beginnen

De wifi verhuis service van Greatwaves is er voor je. En zo verhuizen we met je mee:

Verhuis.gif
 


1. Internet vanaf de eerste verhuisdoos

Nog voordat je er zelf in trekt, nemen we met je jouw nieuwe locatie onder de loep. We checken welke internetlijnen beschikbaar zijn en nemen samen door welke internetvoorzieningen je nu en in de toekomst nodig hebt. Heb je daar zelf nog geen idee van? Geen probleem - het is ons specialisme.

We zorgen voor uitstekend bereik en optimale snelheid en stabiliteit van je internetnetwerk. Pas na de verhuizing demonteren we de wifi-zenders en internetvoorzieningen op je oude locatie. Zo ben je geen minuut offline - en wordt alles geregeld.

Interieur.gif
 

2. We denken mee met je interieur

Je betrekt vast niet zomaar een nieuw pand. Maar hoezeer je het ook opleukt, opnieuw inricht of verbouwt: waar nodig, gaan we aan tafel met projectmanagers, interieurdesigners, architecten, sloop- en installatiebedrijven. Zo zorgen we er voor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en de basis voor een uitstekend netwerk staat. Dat kunnen we zelf met ons installatieteam, of in een samenwerking met een installatiebedrijf naar jouw keuze.

Oud.gif
 

3. Wat levert de oude apparatuur op?

Je oude internetapparatuur levert vaak nog wat op. Daarom geven we daarvoor een bedrag cashback op je offerte. Die, vanzelfsprekend bij Greatwaves, fixed price is. Wij houden namelijk ook niet van verrassingen achteraf. Al helemaal niet bij een verhuizing.

 
 

Dus: verhuizen? Greatwaves!

Doe ons een belletje en we regelen het hele proces. Zodat jij op de verhuisdag alleen een laptopje onder je arm hoeft mee te nemen en al aan het werk kan.

Prima internet vanaf de eerste verhuisdoos - en perfect internet als je bent verhuisd. Jarenlang. Dát is de wifi verhuis service van Greatwaves.

Bel nu naar 050 211 24 69 of vul het formulier in: