Wifi verhuisservice van Greatwaves

Gaat je bedrijf verhuizen, maar mag jouw bedrijf geen enkel moment offline zijn? Geen probleem: met onze Greatwaves wifi verhuisservice zorgen we ervoor dat jouw wifi vlekkeloos wordt overgezet naar je nieuwe bedrijfspand en ben je voor, tijdens en na de verhuizing geen seconde offline.

Neem contact met ons op

Een bewezen trackrecord

Simplicate
Catawiki
Crisp
Tomorrowmen
Beeproger
Sykes
Transcom
Simplicate

Tijdig een internetlijn aanvragen (en de juiste te kiezen)? Het internetabonnement in het oude pand opzeggen? Het aansturen van de aannemer en het aanleggen van de bekabeling in het nieuwe pand? We fixen het voor je.

Tomorrowmen

"Kunnen we ons nieuwe wifi netwerk ook meenemen naar ons nieuwe pand?" vroeg Tomorrowmen. Tuurlijk! Maar liever verhuis je zónder enige downtime. Met onze verhuisservice installeerden we nieuwe apparatuur in hun volgende pand zodat ze alleen nog naar binnen hoefden te wandelen met laptop onder de arm.

Simplicate

Bij Simplicate was hun jas óók te klein geworden. We keken al mee vanaf het verbouwingsproces van hun huidige pand zodat de bekabeling gelijk kon worden meegenomen en onzichtbaar afgewerkt kon worden. De data aansluitingen voor de slimme vergaderruimtes werden ook gelijk meegenomen! De internet verbinding vroegen we ruim op tijd aan en werd twee weken voor de verhuisdatum opgeleverd. Relaxed!

Catawiki

Een verhuizing is een mooi moment om je internet goed aan te pakken. Zo bouwden we voor Catawiki het netwerk van hun dromen en demonteerden we het oude pand pas ná de verhuizing. Goed contact met de aannemers en projectmanagers zorgde er voor dat we als eerste en zonder vertraging hebben opgeleverd.

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook glasvezel, coax, 4g, tijdelijke internet verbindingen of ADSL?

Ik heb net een internetabonnement afgesloten. Kan ik dan nog mijn netwerk uitbesteden aan Greatwaves?

Kan ik ook gepersonaliseerd inloggen op de wifi?

Doen jullie ook aan Wifi as a Service?

Haal het onderste uit de wifi-kan

Heb je meer wensen? We leveren flink wat extra opties die je zelf kan aanvinken. Noodstroomvoorziening, VPN, netwerkbeveiliging tegen virussen en ransomware? Prima! You name it, we build it. Daag ons gerust uit.

Bekijk onze premium oplossingen

Dus: verhuizen? Greatwaves!

Doe ons een belletje en we regelen het hele proces. Zodat jij op de verhuisdag alleen een laptopje onder je arm hoeft mee te nemen en direct aan het werk kan. Onder andere Crisp, Catawiki en Tomorrowmen gingen je al voor in het uitbesteden van hun verhuizing.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69