Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 16 nov 2020

7 toffe gadgets voor jullie kantoor

Kantoorgadgets

Bij Greatwaves houden we ontzettend van gadgets en techniek. We regelen voor meer dan 50 verschillende bedrijven het internet en wifi, dus we komen regelmatig de leukste, origineelste en handigste kantoorgadgets tegen! Het leek het ons leuk om onze top 7 kantoorgadgets met je te delen, want dat kantoor heeft na zo'n eenzame periode wel een leuk cadeautje verdiend, toch?

Tip 1: Airtame 2

Prijs: €399 Link: https://airtame.com/for-work/

De Airtame is het Zwitserse zakmes voor elke vergaderruimte. Steek het apparaat simpelweg in een televisie en je hoeft nooit meer te zoeken naar de kabel die één van je collega’s “even” geleend heeft. De instructies om ermee te verbinden worden op het scherm getoond en zijn super makkelijk, ook voor gasten. Even een filmpje laten zien? Dat gaat zonder haperingen of achterlopend geluid. Na de Airtame wil je nooit meer iets anders.

Even geen vergaderingen? Dan kun je de Airtame ook gebruiken als super simpele cloud-managed narrowcasting oplossing om een presentatie of website te laten zien.

Tip 2: Joan 6

Prijs: €549 Link: https://getjoan.com/

Met Joan kun je precies zien welke vergaderruimte wel of niet beschikbaar is, door wie de ruimtes zijn gereserveerd en tot wanneer. Vergadering inplannen? Je voegt de vergaderruimte gewoon toe aan je agenda afspraak en dan wordt deze automatisch voor je geboekt. Handig, want zo hoef je nooit meer meer het hele gebouw af te zoeken naar een vrije ruimte!

Joan werkt op een accu en is super makkelijk te plaatsen. Komt iemand niet opdagen voor zijn of haar reservering? Dan zorgt Joan zelf dat de ruimte weer beschikbaar wordt gemaakt voor anderen.

Tip 3: Hush Phone

Prijs: €6000-€8000 Link: https://www.mikomax.nl/

Voor als je in alle rust, zonder je collega’s te storen, wil (video)bellen is een akoestische belcel echt geweldig. Je hoort écht helemaal niks als je buiten staat en binnen in het hokje zit je lekker koel dankzij de airco. Zo wordt bellen pas echt leuk.

Het klinkt duur, maar het heeft er bij onze klanten al vaak voor gezorgd dat een verhuizing naar een nieuw kantoor werd uitgesteld. Past het nu nog niet binnen je budget? Ze zijn ook te leasen!

Tip 4 : DJI Mavic Mini 2


Prijs: €499 (Fly more combo) Link: https://www.dji.com/nl

Elke video is cooler met drone beelden, zeg nou zelf! Met de DJI Mavic Mini 2 maak je elke marketingafdeling zo blij als een puppy én krijg je nog toffere content. Win-Win.

Tip 5: Sony ZV-1

Prijs: €799 (slik) Link: https://www.sony.com

Je hebt vast onze vlogs al eens voorbij zien komen. Zo niet? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal en klik op de meldingsbel om ons nooit meer te missen. Vanaf nu worden we namelijk professionele vloggers…

Als je kijkt naar onze vlogs dan valt je op dat de beeldkwaliteit wel een stuk beter kan, daarom hebben wíj onszelf deze kerst getrakteerd op deze awesome Sony ZV-1 vlog camera.

Tip 6: Mario Kart Live

Prijs: €119,- (exclusief Switch) Link: Bestellen bij Coolblue

Oké heel eerlijk, deze aankoop wordt lastig uit te leggen aan jullie boekhouder. Dat het vét leuk is om op kantoor met collega’s te Mario-Karten is misschien geen goed argument, maar wel al een tijdje algemeen bekend. Met deze set bouw je je kantine om naar een waar race-circuit. Goed voor de geest en de ziel, dus eigenlijk valt het onder de werkkostenregeling?

Tip 7: Kantoor Roulette

Prijs: Gratis! Link: https://kantoorroulette.nl/

Kantoorroulette is de ultieme oplossing voor kantoor kwesties als: ‘wie haalt er koffie’ en ‘wie gaat naar de supermarkt om lunch (of bier) te halen?’. De basis versie (met advertenties) kun je gewoon gratis gebruiken. Simpel en leuk! Wil je next level gaan, met drank spelletjes en al, dan kun je upgraden naar Kantoor Roulette Plus 😎

Zat er wat voor je tussen?

Leuk! Hebben we een geweldige optie gemist? Stuur deze gadget dan direct op naar de Nieuwe Kerkhof 9, 9712 PV ;-).

Naar overzicht

Lees verder...

TechniekKlantcases
Afbeelding bij artikel Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Justin Matulessy6 apr 2023

Industry 4.0 en het belang van een krachtig netwerk

Hoe verlopen de ontwikkelingen binnen de industriële sector (Industry 4.0)? En waarom is een krachtig netwerk belangrijk? Lees het hier! Lees meer

Klantcases
Afbeelding bij artikel Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Katja Poltavets10 aug 2022

Klantcase over de supervette Starlink voor Workdistrict

Wat doe je als je over twee weken in je pand kunt, maar je nog 18 weken moet wachten tot je glasvezel is aangelegd? Dan zetten wij een Starlink op je dak :) Lees meer

Tips
Afbeelding bij artikel 3 warehousing webinars over magazijn wifi

Katja Poltavets28 jun 2022

3 warehousing webinars over magazijn wifi

Wil je het maximale uit je internetoplossing halen voor jouw magazijn? Check onze 3 webinars voor alle uitdagingen en oplossingen voor wifi voor warehousing. Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69