Arrow Left icon Naar overzichtLaatst bijgewerkt op Nov 16, 2020

7 toffe gadgets voor jullie kantoor

Kantoorgadgets

Bij Greatwaves houden we ontzettend van gadgets en techniek. We regelen voor meer dan 50 verschillende bedrijven het internet en wifi, dus we komen regelmatig de leukste, origineelste en handigste kantoorgadgets tegen! Het leek het ons leuk om onze top 7 kantoorgadgets met je te delen, want dat kantoor heeft na zo'n eenzame periode wel een leuk cadeautje verdiend, toch?

Tip 1: Airtame 2

Prijs: €399 Link: https://airtame.com/for-work/

De Airtame is het Zwitserse zakmes voor elke vergaderruimte. Steek het apparaat simpelweg in een televisie en je hoeft nooit meer te zoeken naar de kabel die één van je collega’s “even” geleend heeft. De instructies om ermee te verbinden worden op het scherm getoond en zijn super makkelijk, ook voor gasten. Even een filmpje laten zien? Dat gaat zonder haperingen of achterlopend geluid. Na de Airtame wil je nooit meer iets anders.

Even geen vergaderingen? Dan kun je de Airtame ook gebruiken als super simpele cloud-managed narrowcasting oplossing om een presentatie of website te laten zien.

Tip 2: Joan 6

Prijs: €549 Link: https://getjoan.com/

Met Joan kun je precies zien welke vergaderruimte wel of niet beschikbaar is, door wie de ruimtes zijn gereserveerd en tot wanneer. Vergadering inplannen? Je voegt de vergaderruimte gewoon toe aan je agenda afspraak en dan wordt deze automatisch voor je geboekt. Handig, want zo hoef je nooit meer meer het hele gebouw af te zoeken naar een vrije ruimte!

Joan werkt op een accu en is super makkelijk te plaatsen. Komt iemand niet opdagen voor zijn of haar reservering? Dan zorgt Joan zelf dat de ruimte weer beschikbaar wordt gemaakt voor anderen.

Tip 3: Hush Phone

Prijs: €6000-€8000 Link: https://www.mikomax.nl/

Voor als je in alle rust, zonder je collega’s te storen, wil (video)bellen is een akoestische belcel echt geweldig. Je hoort écht helemaal niks als je buiten staat en binnen in het hokje zit je lekker koel dankzij de airco. Zo wordt bellen pas echt leuk.

Het klinkt duur, maar het heeft er bij onze klanten al vaak voor gezorgd dat een verhuizing naar een nieuw kantoor werd uitgesteld. Past het nu nog niet binnen je budget? Ze zijn ook te leasen!

Tip 4 : DJI Mavic Mini 2


Prijs: €499 (Fly more combo) Link: https://www.dji.com/nl

Elke video is cooler met drone beelden, zeg nou zelf! Met de DJI Mavic Mini 2 maak je elke marketingafdeling zo blij als een puppy én krijg je nog toffere content. Win-Win.

Tip 5: Sony ZV-1

Prijs: €799 (slik) Link: https://www.sony.com

Je hebt vast onze vlogs al eens voorbij zien komen. Zo niet? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal en klik op de meldingsbel om ons nooit meer te missen. Vanaf nu worden we namelijk professionele vloggers…

Als je kijkt naar onze vlogs dan valt je op dat de beeldkwaliteit wel een stuk beter kan, daarom hebben wíj onszelf deze kerst getrakteerd op deze awesome Sony ZV-1 vlog camera.

Tip 6: Mario Kart Live

Prijs: €119,- (exclusief Switch) Link: Bestellen bij Coolblue

Oké heel eerlijk, deze aankoop wordt lastig uit te leggen aan jullie boekhouder. Dat het vét leuk is om op kantoor met collega’s te Mario-Karten is misschien geen goed argument, maar wel al een tijdje algemeen bekend. Met deze set bouw je je kantine om naar een waar race-circuit. Goed voor de geest en de ziel, dus eigenlijk valt het onder de werkkostenregeling?

Tip 7: Kantoor Roulette

Prijs: Gratis! Link: https://kantoorroulette.nl/

Kantoorroulette is de ultieme oplossing voor kantoor kwesties als: ‘wie haalt er koffie’ en ‘wie gaat naar de supermarkt om lunch (of bier) te halen?’. De basis versie (met advertenties) kun je gewoon gratis gebruiken. Simpel en leuk! Wil je next level gaan, met drank spelletjes en al, dan kun je upgraden naar Kantoor Roulette Plus 😎

Zat er wat voor je tussen?

Leuk! Hebben we een geweldige optie gemist? Stuur deze gadget dan direct op naar de Herestraat 106, 9711 LM ;-).

Arrow Left icon Naar overzicht

Lees verder...

CaseAfbeelding bij artikel Easytoys (EDC)

Katja PoltavetsOct 15, 2021

Easytoys (EDC)

Met 8000m2 aan magazijn en 3000m2 in aanbouw is EDC Retail (beter bekend van EasyToys) één van de snelst groeiende warenhuizen van Nederland. Wij droegen een steentje bij aan hun online verbinding. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel Otrium: online fashion outlet

Katja PoltavetsOct 11, 2021

Otrium: online fashion outlet

De online designer fashion-outlet Otrium had binnen één maand een full service internet oplossing nodig voor hun nieuwe pand. Wij gingen de uitdaging aan regelden internet & wifi voor ze. Lees meer

CaseAfbeelding bij artikel RDW: Self Driving Challenge

Katja PoltavetsSep 8, 2021

RDW: Self Driving Challenge

Studententeams maken een kart zelfrijdend en laten die vervolgens zo snel en foutloos mogelijk racen op TT Assen. En de wifi voor deze zelfrijdende scheurijzers? No problem, dat regelen wij! Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69