Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 30 mrt 2022

Wij zijn partner van Eurofiber

samenwerking Greatwaves met Eurofiber

Van glasvezelnetwerk tot zakelijk wifi, het kan. Eurofiber en Greatwaves hebben de handen ineengeslagen en zorgen met deze samenwerking voor dat jouw bedrijf wordt voorzien van de ultieme en totale internet & wifi oplossing. Everything is connected ;-)

Waarom werken we samen?

Heel simpel: Eurofiber ontfermt zich over een open, kwalitatief en toekomstbestendig glasvezel netwerk. Vanaf daar pakt Greatwaves het op met bekabeling, installatie en monitoring van zakelijk wifi. Deze gezamenlijke aanpak hebben we al toegepast voor verschillende bedrijven, waaronder Crisp, Workdistrict en Salonized. We nemen het hele traject jouw bedrijf uit handen en bovendien krijg je als klant de garantie dat we het stokje vlekkeloos aan elkaar door kunnen geven. Écht zorgeloos zakelijk internet voor jouw bedrijf dus.

Lees hier meer over hoe Eurofiber samenwerkt met partners voor tijdelijke internetverbindingen

De rol van Greatwaves

Bij het zakelijk wifi nemen we het stokje over van Eurofiber. En zoals altijd nemen we ook het netwerkbeheer en de storingsdienst op ons. Maar een toffe - redelijk nieuwe - dienst die we eerder in samenwerking met Eurofiber leverden, was een tijdelijke internetoplossing met de Starlink (van Elon Musk). Het aanleggen van een glasvezelverbinding heeft een gemiddelde doorlooptijd van 18 weken. In de praktijk merken we dan ook dat veel bedrijven deze te laat aanvragen. Met deze oplossing zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een tijdelijke verbinding krijgt met een snelheid van 200 mbit download en 30 upload. Vet handig toch?

Welke toffe cases zijn er al?


1. Crisp
Nummer 2 in de Quote 25 van snelst groeiende bedrijven is online supermarkt Crisp! Eurofiber en Greatwaves regelden een totale oplossing voor het nieuwe kantoor en het grote warenhuis, waar grote hoeveelheden orders worden verwerkt. Alle apparaten (van handscanners tot koelcellen) zijn nu altijd online!

2. Workdistrict
Het nieuwe pand van Workdistrict ligt in het centrum van Amsterdam. Terwijl Eurofiber zich ontfermde over het glasvezel graven, zette Greatwaves een Starlink op het dak. Zo kon het team van Workdistrict de 18 weken wachttijd overbruggen en direct aan de slag in hun nieuwe pand. Meer weten? Check te toffe case!

3. Salonized
Salonized regelt met hun super salon software bij 9000 kappers dat jij er weer geknipt uitziet. Samen met Eurofiber zorgden we er voor dat ze in hun nieuwe kantoor weer alle ruimte hebben om door te groeien.

Dus… Jouw zakelijk internet op standje turbo?

Let’s go! Een uitstekend zakelijk internet abonnement is de basis voor een perfect netwerk. Door onze de samenwerking van Eurofiber met Greatwaves komen we tot de beste deal voor jouw bedrijf: het glasvezelnetwerk wordt goed en tijdig geleverd door Eurofiber. Dan regelt Greatwaves alles voor het gebruik van perfect wifi en bekabeld internet :)

Naar overzicht

Lees verder...

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Kracht van het Noorden (TDSR)

Katja Poltavets30 jun 2022

Kracht van het Noorden (TDSR)

3000km rijden door Australië met een zelfgebouwde zonneauto; dat doet TDSR. We vertellen graag waarom deze samenwerking zo cool is. Lees meer

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Together we can! Over onze samenwerking met Vodafone

Katja Poltavets11 apr 2022

Together we can! Over onze samenwerking met Vodafone

Hoogbezoek van Vodafone: Greatwaves heeft de status Specialised Reseller bereikt. We kregen een mooie trofee, maar wat houdt dit in? Je leest het hier. Lees meer

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Wij zijn partner van Eurofiber

Katja Poltavets30 mrt 2022

Wij zijn partner van Eurofiber

Van glasvezelnetwerk tot zakelijk wifi. Voor jouw A tot Z zakelijk internet oplossing sloegen wij onze handen ineen met glasvezelleverancier Eurofiber! Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69