Naar overzichtLaatst bijgewerkt op 11 apr 2022

Together we can! Over onze samenwerking met Vodafone

vodafone business greatwaves

Op 15 juli 2021 kregen we hoog bezoek van Vodafone! Greatwaves heeft de status Specialised Reseller bereikt, waar we best een beetje trots op zijn. Sebastiaan Grouwstra overhandigde ons een mooie trofee, maar wat houdt het in om Specialiserd Reseller te zijn? En wat betekent dit voor onze (toekomstige) klanten?

Specialized Reseller

Specialized Reseller houdt in dat we het vertrouwen van Vodafone & Ziggo hebben om onze klanten goed te helpen aan Coax en Glasvezel verbindingen. VodafoneZiggo werkt sinds 2021 maar met een selecte groep Business Partners samen. Deze partijen worden geselecteerd op kennis, samenwerkingskracht & groei. De samenwerking tussen VodafoneZiggo en Greatwaves zorgt er voor dat wij als Specialised partner versnelde toegang hebben tot kennis, prijzen en een eigen ingang hebben voor storingen en aanpassingen.

Vodafone’s glasvezelverbindingen zijn het meest stabiel, met aantoonbaar heel weinig verstoringen. En de support is perfect: binnen een paar minuten hebben wij een derdelijns supportmedewerker aan de telefoon.

Onze samenwerking

Het krachtige coax portfolio en het super stabiele en snelle Vodafone glasvezel aanbod zorgt ervoor dat we hoge kwaliteit dienstverlening kunnen aanbieden tegen marktconforme prijzen én zonder bureaucratie. Transparante prijzen, eerlijke en realistische doorlooptijden én ondersteuning wanneer het er toe doet zorgen ervoor dat Greatwaves samen met VodafoneZiggo de beste kwaliteit kan leveren. Én we zijn de eerste die het horen als er een leuke aanbieding is ;-).

De drie pijlers die VodafoneZiggo voor partners hanteert zijn:

  • Grow with us
  • Easy to do business
  • Future ready

Dit geeft echt aan hoe ze samenwerkingen zien. Daarom zul je van ons ook regelmatig kennissessies en marketing acties zien samen met Vodafone Business. Samen kom je verder dan alleen.

Toffe case

Een van de toffe cases die we dankzij onze samenwerking hebben kunnen doen is die voor IW. Opleidingsbedrijf IW Nederland besloot een aantal jaren geleden om het netwerk volledig op basis van wifi in te richten: maximale flexibiliteit zonder een te duur netwerk. Slim werken dus! Met een snelle stabiele verbinding van Vodafone Business en continue wifi-monitoring  van Greatwaves hebben 6 vestigingen van IW Brabant/Zeeland een betrouwbaar wifi-netwerk. Cruciaal, want docenten en monteurs in opleiding werken met digitale lesstof. Lees hier de hele IW case

Naar overzicht

Lees verder...

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Kracht van het Noorden (TDSR)

Katja Poltavets30 jun 2022

Kracht van het Noorden (TDSR)

3000km rijden door Australië met een zelfgebouwde zonneauto; dat doet TDSR. We vertellen graag waarom deze samenwerking zo cool is. Lees meer

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Together we can! Over onze samenwerking met Vodafone

Katja Poltavets11 apr 2022

Together we can! Over onze samenwerking met Vodafone

Hoogbezoek van Vodafone: Greatwaves heeft de status Specialised Reseller bereikt. We kregen een mooie trofee, maar wat houdt dit in? Je leest het hier. Lees meer

Samenwerking
Afbeelding bij artikel Wij zijn partner van Eurofiber

Katja Poltavets30 mrt 2022

Wij zijn partner van Eurofiber

Van glasvezelnetwerk tot zakelijk wifi. Voor jouw A tot Z zakelijk internet oplossing sloegen wij onze handen ineen met glasvezelleverancier Eurofiber! Lees meer

Kun jij wel een beetje Greatwaves gebruiken?

Super gaaf! Neem dan gelijk even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor ons is geen mission impossible! Bel ons op 050 211 24 69 of vraag meteen een offerte aan.

Neem nu contact met ons op

info@greatwaves.nl
050 211 24 69