Deze samenwerking is SpotOn - Slimmer wifi

 

Goed nieuws! Slimmer wifi gaat samenwerken met een innovatieve startup voor wifi marketing tools. Zo kunnen we onze kennis en ervaring van wifi combineren met de innovatieve software van Spot On.

Wat is SpotOn? Het onderstaande filmpje legt het in 1 minuut 30 uit.

 
 
 
 


Het komt er in het kort hier op neer: door gebruik te maken van de software van SpotOn kan je alsbedrijf inzicht krijgen in wie er je winkel, restaurant of evenement bezoekt.

Wat betekent dit voor Slimmer Wifi?

Dat we gaan samenwerken. We combineren de geweldige apparatuur en kennis van Slimmer en voegen daar handige tools voor gastnetwerken aan toe. Slimmer gaat alle installaties van SpotOn overnemen die klanten zelf niet kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan uitdagende projecten als grote panden, meerdere verbindingen, wifi op het terras en internet in voetbalstadia (ja echt!).

Wat betekent dit voor jou?

SpotOn voegt functies toe die handig zijn voor Slimmer en voor jou als klant. Het wordt mogelijk om in te loggen met social media, of door gebruikers een enquete te laten invullen bijvoorbeeld. Ook kan je door de software van SpotOn bijhouden wat drukke tijden zijn in je winkel of restaurant en zelfs direct op klanten marketen. Ook voor de nabije toekomst heeft SpotOn heel wat in petto. Het wordt zelfs mogelijk om klanten te volgen binnen het pand.

Slimmer wifi is hiermee nóg weer een stukje slimmer geworden. Meer weten? Kijk even bij onze fantastische nieuwe partner SpotOn op de website: https://spotonwifi.nl.

Slimmer wifi is dé officiële enterprise leverancier van SpotOn Wifi.

 
Wouter Zijlstra